Siirry sisältöön
????

Miks mu koulus on tälläsii luusereita, jotka kuuntelee jotai k-poppii ite kuuntelen Slipknottii joten en ymmärrä yhtää?????

Azzie

En sanoisi heitä luusereiksi. Jokaisella on oma musiikkimakunsa, jos pitää k-popista, pitäkööt. Ei se ole keneltäkään toiselta pois.

???

kpop on erikielistä musiikkia, ihan samoin kun sinun skinfloppisi vai mikä olikaan.

Kpoppia on ok kuunnella

Kpoppia on ok kuunnella mutta se miten sitä pitää tyrkyttää joka paikkaan ei ole ok

90lk

new metalli se vasta hirveää onki

Niijoo

Sama kun kysyisi ”Mikä räpin idea on?”.

meh

k-pop eli koreapop on sama asia ku suomi pop mut vaa koreaks ja se ny on vähän niiku täynnä poikabändei joten en ihmettele et se on ny niin iso juttu

moii

ömmm nosiis kpop on musiikkityyli, joten ihmiset kuuntelee sitä??? jokaisella on oma musiikkimaku, joten sitä ei pitäis haukkua. se on vaan koreankielistä musiikkia joten joo????

En ymmarra

Joo, siis en ymmärrä minkä takia eri musiikkeja dissataan. Jos joku haluaa kuunnella jotain niin kuunnelkoot ei se oo kenenkään toisen asia

lol

Itse en oikein ymmärrä tätä kysymystä… Eikö se ole ihan ilmiselvä asia, että kaikki ovat erilaisia? Itse en kovin paljoa tykkää slipknotista, joten voisin ihan vain sen takia sanoa sinua luuseriksi, mutta olen viisas nuori, enkä syrji sinua musiikkimakusi vuoksi.

Blackpink

k popin idea on nostaa etelä Korean taloutta mutta ne tekee ihmisistä niiden tuotteita ja käyttää hyväksi

Noo

Jokaisella oma mielipide. Slipknot ja K-pop mun mielestä molemmat ihan OK. Musiikkimaku ei muuta henkilöä sisäisesti mitenkään (tietääkseni?). Joten eivät he luusereita musiikin takia ole. 🤣 Mutta joo saattaahan sitä joskus ajatella että Mikä tänkin idea on.

Nimimerkki

Nosiis ite en voi sietää kpoppia vaikkakin mun paras kaveri melkein palvoo sitä mutta ite kuuntelen pääasiassa vaan kasari ja ysäri musaa

moi

siis kpop on sama asia kun esim suomipop mut vaa koreaks. vaan eri kielellä. en tajuu miks ihmisten pitää toisen musamaun perusteella tuomita ja saada muille paha mieli.
oman kokemuksen perusteella en suosittele lähtee haukkumaa toisen musamakuu koska itellä ainaki en uskaltan kertoo omille kavereillekkaa just tän syrjimisen ja haukkumisen takii et kuuntelen kpoppii koska musiikki on mulle tosi tärkee asia ja tuntu silt et jos joku sanoo jotaa pahaa ja loukkaavaa asiast nii mun pitäs luopuu siitä ja lopettaa sen kuunteleminen ja sillon osa mua itestäni ihmisen lähtee pois jos joudun luopuu siitä ja sillon en vois olla enää oma itteni ja tulis tosi tyhjä olo kun jotaa puuttuu.

ja samalla tavallahan sulta vois kysyy et ”miks sä kuuntelet jotaa ihmeen slipknottii”
(oli vaan esimerkki älä ota negatiivisesti, tuen sua musiikin kuuntelemiseskaa niiku muitaki:) )

itekki aattelin sillon ku en kuunnellu kpoppii viel et en mä tällöstä tuu kuuntelee ku sillon se vaikutti nii kummalliselt ja vieraalt asialta koko kpop mut mun puol pikkusisko oli alkan kuuntelee jo aikasemmin ja sit se kysy multa et haluisinks mä kuunnella senkaa pari biisii. vaik en ite sillon tykänny nii päätin avoin mielin tukee toista ja antaa mahollisuuden ja sit päädyin itekki kuuntelee.

ja joku ku sano et sitä tyrkytetää joka paikkaa nii ei sitä sillee ”tyrkytetä” vaan se vähäniiku leviää ku ottaa huomioo kuinka suosittuu se on ja siihen ”tyrkyttämiseen” vaikuttaa vähä se missä paikois ja porukois ite pyörii.

joten ottakaa ihmiset opiksi että kaikki ihmiset on erilaisia eikä ketää pitäs haukkuu toisen musamaun perusteella. kyl se alkais käymää vähä tylsäst ja ajan mittaa alkais ärsyttää jos kaikki menis massan mukana.

(oot tosi ihana ja arvostan jos jaksoit lukee tän sori et tuli kunnon romaani täst mut aattelin nyt vaa sivistää ihmisiä ja vuodattaa kaikki ajatukset. kiitos)

Bab Honey Girl 😍😈 ❤💜💙💛💖

Hellou! Krhm… sanoisin tähän että ne ei sitten oo pelkästään korealaisia niissä groupeissa/yhtyeissä koska sieltä löytyy esim japanilaisia ja kiinalaisia yms. Ja sitä paitsi ei! Kaikkia niitä artisteja ei käytetä hyväks! Nimittäin on esim. Bts jolla on tosi vapaa elämä koska ne tekee musaa ite, niitä ei koske kaikki kpopin säännöt ja näin… ite aion olla kpop idoli! Ette voi kieltää mua tekemästä sitä koska ne ettii ihmisiä ympäri maailmaa siihen toteuttamaan unelmansa vaikka se oliskin rankkaa. Itse asiassa voisi sanoa että kpop traineen elämä on vielä pahempi koska pitää tiputtaa painoo, treenata, treenata,treenata ja ei saa käyttää puhelinta tai ainakaan someja.
Ciaó!

Vastaa aiheeseen: mikä on k-popin idea???

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top