Siirry sisältöön
Kalkalkalkalkal

Terve! Olen siis teini, joka miettii, mikähän ois mun suuntautuminen. Olen intersukupuolinen, nyt olen tyttö mutta joskus… no, mennäämpä aiheeseen. Mulla on 3 tyyliä kiinnostua. Yksi on: kaveri suuntautuminen, eli haluaa olla kaveri ja tuntee vetoa kaveriksi. Toinen on: seksuaalinen suuntautuminen, eli keneen tuntee vetoa. Ja kolmas on: sellainen, että tunnen haluavani olla tuo henkilö. Ja nyt kerron, että miten mulla menee. Tunnen kaverivetoa ainoastaan poikiin. Saatan katsoa, että jos vaikka joku poika on hyvännäköinen. Ja seksuaalista vetoa tunnen ainoastaan naisiin, mutta en tyttöihin. Tarkoitan 20-45v naisiin. Mutta en haluaisi olla lesbo, haluaisin olla vaan tavallinen heteromies, joka ihastuu naisiin. Ja ne henkilöt, joita haluan olla, voivat olla mitä sukupuolta tahansa. Mikä siis olen? En edes haluaisi kuulua lgbt, olen oikeastaan tommosia juttuja vastaankin, mutta en haluais myöskään ole tyttö, joka ihastuu poikiin. Haluaisin vaan olla normaali mies, joka ihastuu naisiin. En ole trans. Olen inter. Voisitteko auttaa, kiitos.

Suonjar🌈

Sä et voi päättää, kuulutko HLBT-porukkaan vai et. Ei homo voi estää itseään olemasta homo, kuten ei nainen voi estää itseään olemasta nainen. Mä en päättänyt, että olen naispuolinen saamelainen❤️💚💛💙, joka kuuluu jollain yhä pimennossa olevalla tavalla 🌈-ihmisiin (oon tyylii joku panromanttinen heteroseksuaali tai jotai muuta kamalan monimutkaista). Ei kehittyviin tai sodassa oleviin maihin syntyneet päättäneet syntyä sinne. Hyväksy ittesi sinuna. Hyväksy se, mitä olet❤️🧡💛💚💙💜 Oot hyvä.

\(^-^)/

Niinpä, Suonjar🌈 – ei sitä oikeastaan paremmin voi enää sanoa, joten häivynpä tästä tuhlaamasta aikaanne. Saitte jo täydellisen vastauksen!

*🧠🧠🧠*

Öö, sori vaan, mutta…

Siis, mä en yritä loukata ketään, mutta…

Mikä on inter?! Onko se sama asia kuin trans? Tai siis ei tietenkään, mutta mitä eroa? [Osa tekstistä poistettu]

Kiitos, jos joku vastaa & anteeksi! 🫶🏼

Kalkalkalkalkal

No kun en halua kuulua lgbt! Ne on vastaan mun uskomuksia. Olen tässä lähiaikoina huomannut, että olen alkanut tuntemaan vetoa miehiin, ja yhteen mun mielikuvitus poikaan. Mutta vain vähän. Antaisitteko lisää vinkkejä, miten tuntea vetoa miehiin? Olen muuten sitä mieltä, että VOI valita kuuluuko lgbt. Esimerkiksi mun isän teini-iässä 80 ja 90 luvuilla ei kukaan halunnut kuulua lgbt, mutta, koska se tuli 2010-luvulla muotiin, niin KAIKKI nykyään kuuluu. Joskus ihan muodinkin takia.

Suonjar🌈

Intersukupuolisuus tarkoittaa sitä, että jollakulla on sekä naisen että miehen sukupuolisia piirteitä.

:)

Intersukupuolinen on henkilö joka ei ole syntynyt tyttönä tai poikana se vähän niinku sellanen sekotus. Jos olen väärässä korjatkaa minua!

Vastaa aiheeseen: Mikä on mun suuntautuminen!!?

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top