Siirry sisältöön

Mikä on paras tapa saada poika kertomaan tunteistaan? Pojat!!!

Epätietoinen tyttö

Oon tykänny yhestä pojasta jo pitemmän aikaa ja me ollaan tavallaan kavereita. Jutellaan ym. Haluaisin kuitenki saada varmuuden pojan tunteista ja nyt haluaisin tietää miten saa pojan kertomaan tunteista. Mikä teihin poikiin toimii? Pitääkö olla semmonen ihana naapurintyttö joka aina nauraa pojan vitseille vai pitääkö tavallaan olla ”vaikeasti tavoitettava”. Ja onko se totta, että pojat haluaa itse ”metsästää” tytön vai pitääkö antautua kiltisti syliin ilman turhia pelejä?
Kertokaapa pojat nyt mitä teidän päässä liikkuu?

poika

No kannattaa vihjat että tykkäät. Pojat ovat usein epävarmoja, ja eivät tee aloitetta. Sano vaan, että oot tosi kiva sille pojalle, niin luulis sen jo tajuuvan.. Älä ole vaikeasti tavoitettava. Ja kannattaa alkaa kutsua sitä lempinimellä, se auttaa ;)

Toivottavasti tästä oli hyötyä,
Good Luck!

Nimetön

No mun mielestä sellanen vaikeasti tavoitettavuus on tosi ärsyttävää tytöltä. En tajua mitä järkeä siinä on. Eli en suosittele ainakaan sitä.

kokenut

Sen kun kysyt mut ei sillee varovasti vaan sillee melko varmasti kute vaik moi pidät sä musta ei muuta

tyttö

Mä vaan laitoin viestii et mä tykkään susta ja nyt ollaan viestitelty joka päivä
Se poika vaan on ujo mut se kyll on sanonut pitävänsä musta

Epätietoinen tyttö

No ei kai siinä mitään onglelmaa muuten olis, mutta ku tätä poikaa on erityisen vaikea lukea eikä se itsekään kerro tunteista, vaikka jotain luulisi olevan, ku se juttelee mulle ja sillä on joku tökkimispakkomielle.

Poika itsekkin

Just toi et kutsut lempininellä, sanot kivaksi, taputat vaikka olkapäällä tai pyydät kaverikuvaa vaikka duckfacella, Se on semmone juttu jolla munki tyttöystävä tutustui muhun(Oon melko ujo mutta mukava ja luotettava)
:)

Nimetön

Mäkin haluaisin tietää. Oon ihastunut meijän koululaiseen, kaveripiirissäni liikkuvaan poikaan. En vaan oikeen uskalla sanoa tästä mitään pojalle, kun en tiiä onko se kiinnostunut. Jutellaan välituntisin ja silloin jos on samoja tunteja. Mulla on hyvä fiilis tän pojan seurassa ja tekee mieli nauraa kun on niin ihanaa, haluaisin vaan että voisin jotenkin tietää mitä pojan mielessä liikkuu.

Tyttö

Minä olen ollut ihastuneena yhteen meidän luokkalaiseen poikaan jo jonkun puolivuotta ja oon pohtinut pitäisikö minun kertoa pojalle vaiko ei.(En oikein tiennyt miten) En kuitenkaan kertonut. Viestittelin pojankanssa kylläkin. Muutama päivä sitten sainkin tietää että poika seurusteli isosiskoni kanssa. En tiedä mitä minun pitäisi tehdä.

Azzie

Tähän tuskin on yhtä universaalia vastausta, johon kaikki pojat voivat sanoa olevansa samaa mieltä. Jotkut tykkäävät naapurintytöistä, toiset vaikeasti tavoiteltavista. Ei ole mitään tiettyä kaavaa, joka toimii kaikkiin poikiin.

Jos haluat tietää mitä pojan päässä liikkuu, kysy häneltä. Yhtä lailla kyseinen poika ehkä haluaa tietää, mitä sinun päässä liikkuu, ja pohtii sitä, pitäisikö hänen olla vaikeasti tavoiteltava tai kiltti naapurinpoika?

01tyttönenn

Mulla on tooosi hyvä kaveripoika ja ollaan just siinä rajalla et seurusteltas. :) Mut kesällä olin sitä mieltä et pidän hänestä enemmän ku kaverina, niin kerroin hänelle suoraa viestillä (kyllä, olen vähän ujo tunteista kertomises) et tykkään susta. Tää poika kummiski sano et ollaan vaan tosi hyvii kavereit. Eli itse suosittelen kertomaan tunteista suoraan (ei oo noloo jos tyttö tekee aloitteen :D) ja jos ootte tosi hyvii kavereit, ni teijän kaverisuhde kestään , kävi miten tahansa. :)

Poika 13v

Näytä sille tää palsta tai jos oot ihastunut siihe kerro sun tunteet sitä kohtaan ja kysy

Mul ois sama tytöist

Epätoivionen

Jos poika seurusteli isosiskosi kanssa, kannattaa kysyä siskoltasi että mitä mieltä hän olisi jos olisit pojan kanssa. Jos he eivät ole enää yhdessä kannattaa aina yrittää. Ei sitä ikinä voi tietää mitä siitä seuraa jos ei edes yritä.

13.v ihastunut tyttö

Mä oon 13 vuotias tyttö ja oon ihan ihastunu meijän luokkaliaseen poikaan. Lähestyin sitä snäpis ja ollaan juteltu parina päivänä snäpis sen kaa, mut ei uskalleta kumpikaa puhuu toisillemme face to face. Se välillä kattelee mua mut ei mitään muuta ihmeellistä. Oon sen kanssa samas bändis (oon musaluokal) ja siel välil saatetaan vaihtaa pari sanaa mut ainoastaan bändiin liittyen. Mitä teen?

Tyttö05

Mul on ongelma:
Tykkään yhestä mun rinnakkaisluokkalaisesta pojasta, joka on siis myös 8-luokalla. Haluisin tosi kovasti kertoo sille mun tunteista, mut en vaa löydä oikeita sanoja oikeeseen aikaan. Se on osottanu jotai pieniä kiinnostuksen merkkejä esim tuijotusta ja semmottee. Mut kuitenki mulla on semmone olo ettei se tykkää musta. Tää voi tietty myös johtuu siitä, et mul on tosi huono itsetunto. Mul on yks exä, jonka kans en kauhee pitkää seurustellu, mut mä tein sen alotteen siinä, ja se oli ehkä helppoa, ku en nii läheine sen pojan kanssa ollu ku nyt tän uuden. Mitä mun pitäis tehä???
Kiitos jo valmiiks jos joku jaksaa vastata❤️

Vastaa aiheeseen: Mikä on paras tapa saada poika kertomaan tunteistaan? Pojat!!!

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top