Siirry sisältöön
Scarab_Sweetie

Ja miksi sitä pidetään niin pahana? Mielestäni on täysin luonnollista nuorelle, että aikuisten asiat alkaa kiinnostaa. Niin on aina ollut ja tulee olemaan. Olenko ainoa, joka ajattelee näin?

Huom: en oo trolli, tämä on oikeasti mielipiteeni.

rainbow

Sähkötupakka ja vape on eriasia! :)

Foxieroxie

SE ON PAHA ASIA, EN SUOSITTELE KOKEILEMAAN VAIKKA KIINNOSTAISIKIN, YMMÄRÄN KYLLÄ MIKSI KIIINNOSTAA, MUTTA KANNATTAA OLLA JÄRKEVÄ JA PYSYÄ NÄISTÄ ASIOISTA EROSSA, KIITÄT VIELÄ ITSEÄSI, KUN OLET ELÄNYT PITKÄN JA TERVEEN ELÄMÄN.

❓🧩Puzzles🧩❓

Sähkötupakassa on se ”paha”, että se pilaa sun terveyden. Eli ei kannata kokeilla vaikka kiinostaisi.

idfioergire

ei tosiaa oo eri asia on näit puffeja jotka on kertakäyttösiä ja sit on taas näit tankkivapeja jotka kestää kauan ja joihin voi vaihtaa näitä osia atopäitä, tankkeja tai vaikka akkuja. t: jäin eilenkii puffista toisen kerran viikon sisää

gold rose

aikuisten asioista kiinnostuminen ja rajojen testaaminen on ihan normaalia, mutta se ei tee sähkötupakoinnista terveellistä. myös se sisältää yhdisteitä jotka voi olla terveydelle tosi vaarallisia koska sähkötupakat on melko uusi juttu ja sen takia niitä on tutkittu vasta vähä. toisekseen halvat jotku kiinasta tilatut voi vaikkaa räjähtää sun suuhun kesken polttamisen ja on siks vaarallisia

Justiinsa tota noin niin

[Osa tekstistä poistettu]

Ja mikä trolli? Onko täällä mukamas semmosia? Jos joku ajattelee näin, niin mikä siitä tekee trollin?

Vernesti12

PYSY PLIIIIS EROSSA VAPEISTA JA SÄHKÖTUPAKOISTA!!! NE SISÄLTÄÄ PALJON SUN TERVEYDELLE VAARALLISIA AINEITA, KUTEN NIKOTIINIA!!! JA NE EI OIKEESTI OO HIENOJA, NE ON TOSI ÄLLÖJÄ.

12v girl

Älä koskekkaan niihin! Ne pilaa sun terveyden ja keuhkot ja kaiken! Ja katoin kerran yhen videon:

Vedessä saa olla lyijyä KORK. 0,1mg (olikohan ees mg? No joku tollanen se oli)

SÄHKÖTUPAKASSA SITÄ ON 8,6 MG!!

ELI EI KANNATA!!👎👎👎👎👎👎👎👎

1. Rauhottukaa kaikki.
2. Vape ja sähkötupakka on sama asia.
3. Ne a) pilaa teiän aivot ja b) on ihan vitun laittomia.
4. Hyväksyn sun mielipiteen, mut kerron vaan että oot väärässä.

Girlyy010

Juu, älä. Sähkötupakassa on hirveästi aineita, joiden liiallisen vaikutuksen alaisena saattavat tappaa sinut :/
Eli juu, pahimpia mahdollinen nikotiini ja TAPPAVA MÄÄRÄ LYIJYÄ🌚 Pysy vahvana, älä edes koita💪💅

Hotdog_doggie🌭🐶

Miks tästä tehään näin iso asia..🤦‍♀️

Tyrsky🐳

Mun mielestä on kans ihan luonnollista että ”aikuisten” jutut rupee kiinnostaa. Eri asia on jos rupee käyttää vapee/päihteitä säännöllisesti (en suosittele kokeiluakaan), joka ei muuten kannata just noista aikaisemmin mainituista syistä.

Joku

Alkuun: Joo, teinejä aikuisten asiat alkaa vrm kiinnostaa, mutta ei se oo mikään syy pilata sun omaa terveyttä.
Mulla ei oo mitään väliä, jos et kuuntele, kun sulle sanotaan ettei kannattaisi käyttää vapea. Niissä on mm. Lyijyä. Ja se on myrkyllistä, ihan tiedoksi vain.
(En tarkoita epäkohteliaana, vaan että tossa tietoa (etsi vaikka jostain luotettavasta lähteestä!) :))

Poni

Moi! Mun näkökulma asiaan on, että moniahan vape kiinnostaa ja sitä myös käytetään paljon. Aikuisilla kuitenkin palaa pälli heti, kun saavat tietää, että lapset käyttää päihteitä ja sitten ruvetaan mosestammaan niien vaaroista. Joo! Ne tuhoo sun elimistiöä ajan myötä, niissä on mm. raskasmetalleja yms. eli ei hyvä. Ite ainakin käytän cannabis, alumiini, nikotiini vapeja joka päivä tosi paljon. Opettajathan niitä aina takavarikoi, mutta kyllähä sitä saa alkaa kieräilemmään, jos kerran opetkin ilman perusteita pyytää vapen pantaan. Tällä tarkotan, että multa pyyetään joskus vapee, vaikka niillä ei oo todisteita, että mulla oli xd Toki….. mulla on aina :/ Siinä kuitenkin se, että ne vapet on hyvää, mutta, mutta myrkkyä. Ite sanon aina kaikille, että annoin sulle just ”hyvää myrkkyä” xd Mut juu! Aikuiset ylireagoi jo ihan kokeiluihin, mut teinä kuitenkin kuuntelisin hysteerisiä aikuisia, koska pidemmän päälle niien neuvot ehkä tuntuu ihan kiitoksen arvosilta. LOL

Vastaa aiheeseen: Mikä on sähkötupakka?

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top