Siirry sisältöön
Aitsu 💞

”Typellä” siis tarkotan, et onko teillä jotain esimerkiksi tiettyä piirrettä, mistä te ihastuksissanne jne. tykkäätte / mitä etitte yms, tajuatte varmaan.

Mä voin aloittaa, mun type on itseäni vähän vanhemmat amispojat ( -07, -06 ). Jostain syystä myös brunetet vetää mua enemmän puoleensa.

KK

Jokin niissä blondeissa urheilullisis jätkis viehättää(jos on mua pidempi nii ei sekään haittaa), 1v vanhempi viel nii sit ois perfect

🏳️‍🌈❤️‍🔥

Tykkään semmosista jotka oikeesti välittää ja jostai syystä blondit/dirtyblondit(en oo varma kirjotinko oikei)🔛🔝

Ella

Mulla on mun type sellaset ittee samanikäset eli 011 pojat, jotka on urheillullisii, hauskoja ja pidempi.

Kaakao

Näitä on aina hauska lukee.
Mul ei oo mitään pakollisia ulkonäkökriteerejä. Blondit on aika viehättäviä, esim. mun tän hetkinen ehkä? ihastus mut ei mikään pakko. Luonteelta tykkään et ois hyväksyvä, ystävällinen ja hauska. Mielellään abt saman ikänen.

KodaOnPawzz

En osaa selittää, persoonallisuus ratkaisee? <3

Oudoin 🌚

jos se on todellinen henkilö (optional)

THE one baddie

Ulkonäyssä nyt on (idk miks) keskijakaus. Ja sitte jos on vaikka kokonaan vihreet, harmaat, siniset silmät nii mä vaan jään tuijottelemaan niitä. Sellaset silmät mitä ei iha joka päivä nää.

salssabalssa09 (vara)

omgg kiitos sille joka teki tän<33
mun type on.. brunet futiksenpelaajat (aina ollu tulee aina olee<33)
pituus on vähä mua lyhyempi
hauska
komee
joo hahaa oon nähny sitä joka päivä kesäloman ekast päiväst lähtie:>)

Joku tyttö?

Siis mun type on niinku sellaset pojat jolla on lyhyet ja brunetet hiukset tai mustat.
Vihreet silmät tai ruskeet👁️
011-013
En kerro enempää🤭

LennyLen

Emo pojat.

Tytön Tyllerö<3

No tuota noinaan mun type on luonteelta sellai aito, huumorintajuinen ja kohtelias, iältä abt saman ikäinen kuin minä ja ulkonäöltä ei niinkään väliä (paitsi sen verran että on joko saman pituinen kuin minä tai pitempi)

Shakkipeto

En tiiä onks tää outoo, mut lord farguaad (se shrek hahmo) on aina hot mun mielestä. Jotenki ne rintakarvat kiihottaa mua….

En oo varma

Mul ei vielä oo hirveesti kokemusta, mutta mulle tärkeä on persoonallisuus. Rakastan erilaisia hiustyyppejä. Esim sellainen tosi kihara tai silkkinen ja suora. Pidän hieman tummasta ihonväristä, mutta tää perustuu vaan mun edelliseen ihastukseen. Ei haittaa jos on aknea tai muuta koska kaikille voi tulla sellaista, mutta sen tyypin pitää pystyy puhumaan mun kanssa myös joistain syvällisemmistä aiheista ja olla silti tosi hauska. Mut ei silti niinku semmonen joka yrittää muuttaa kaiken vaan vitsiksi.

Vastaa aiheeseen: Mikä teidän ”type” on?

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top