Siirry sisältöön
Mai, verkk@ri

Moi!
Vaikka maailmantilanne saattaa ahdistaa, koulujutut painaa päälle ja on melkein vuoden pimein aika niin halusin tulla kysyy teiltä että mitkä asiat tekee teiät just nyt iloiseksi? Ne voi olla ihan pieniä tai sit vähän isompia asioita ❣️ Ois mahtava lukea että mitkä jutut tekee teiät iloiseksi 🤗

Mut tekee iloiseksi työ josta tykkään, aurinkoiset päivät, muutama hyvä ystävä ja että vaikeuksien jälkeen on vähän tasaisempi jakso elämässä menossa.

Ruusunnuppu🌹

Se kun ystävät on sun tukena, kun sä päätut että sä [Osa tekstistä poistettu.], kun kavereilla menee henkisesti hyvin, kun sua kehutaan ja jos ulkona on ihaba päivä!<3 ja tietty maalaaminen ja musiikki!

Smart-Tiger🐯

Mut tekee iloiseksi harrastukset, ajan vietto ystävien kanssa, eläimet, luonto, piirtäminen, musiikki ja urheilu. Ja moni muu asia, joka ei nyt tuu mieleen😅. Hyvää syksyä!

💜🤍Tyttö09🤍💜

Moikkaa!!
Mut tekee onnelliseksi luistelu hyvällä jäällä, tanssiminen kavereiden kanssa, musiikin kuuntelu ja hyvä ruoka. 🤍🤍

<3

Musiikki. En varmaan ois oma itteni ilman sitä lol

SpageLi🏳️‍🌈

maalaus, kirjottaminen ja musiikin tekeminen <3
oon alkanu kirjottelee omia kappaleita ja se on ihan parasta❤️❤️

:)

Mut tekee iloiseksi uudet vaatteet, perheen kanssa oleminen, uusien leivonnais reseptien kokeilu ja joulu valmistelut. Pidän pikkujoulut kavereiden kanssa ja sen suunnittelu on tosi hauskaa!

PrinZu💚

Mut saa iloiseksi ystävät, piirtäminen, kun jokin asia onnistuu hyvin, musiikki jota kuuntelen tälläkin hetkellä ja varmasti moni muu asia joita en nyt jaksa tai ehdi kirjoittaa!
Mukavaa syksyä!

OON IHMINEN

Voi että kiva kun kysyit minut tekee iloiseksi kuin saan purra pikkuveljeäni korvastaja hyppiä roskiksessa yöllä !

Vastaa aiheeseen: Mikä tekee teiät iloiseksi?

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top