Siirry sisältöön
Savisiili

Monelle tuottaa iloa musiikki. Sitä on mukava kuunnella ja se rauhoittaa. Lähes kaikille tuottaa iloa kaverit ja perhe. Toisille tuottaa iloa luonto ja sen ihmeet. Itselleni tuottaa iloa aina rakas pehmolelu. Ei ikinä valita, huijaa, satuta ja lämmittää talvella mahan päällä.
Mikä teille tuottaa iloa ja miksi?

Azzie

Minulle tuottaa iloa lukeminen ja kirjoittaminen. Tove Jansson aikoinaan sanoi kirjoittavansa mielellään pahat asiat paperille, koska paperilla ollessaan ne eivät voi häntä vahingoittaa. Itse jatkan samaa linjaa. Jos minulla on paha mieli, kirjoitan asian auki, koska silloin se poistuu mielestäni. Tietysti kirjoitan myös iloisia asioita. Lisäksi luen paljon kirjallisuutta, koska kirjojen avulla pääsee muihin maailmoihin helposti, saan rentoutua rauhassa ja hiljaisuudessa. Voin olla osana mitä tahansa maailmaa, aina J.R.R Tolkienin tarunomaisesta haltiamaailmasta Anne Frankin kokemaan todellisuuteen 1940.

Tyttönenn

Luonto ja retkeily, musiikki , rekat (kyllä :D) ja kaverit

totta

Siis mä kuulun niihin harvoihin, joille iloa ei tuota kaverit, korkeintaan hetkellisesti. Mulle tuottaa iloa luonto ja sen ihmeet, enimmäkseen maisemat ym. ja lempiasiaani kunnolla kaivautuminen, kuten siitä enemmän tiedon hakeminen yms. myös musiikki tuo iloa, varsinkin sanoituksiltaan hyvät kuten ”be as you are” sun muuta

Nimetön

Uusi Victoria´s sercretin all-over mist <333 Ja naapuri + mll kuuntelijat chatissa ja puhelimessa

Nimetön

Uusi Victoria´s sercretin all-over mist <333 Ja naapuri + mll kuuntelijat chatissa ja puhelimessa

Nimetön

Mulle ainaki taiji :D

Tyttö 17 wee

Piirtäminen ja maalaaminen. Rakastan taiteen tekemistä yli kaiken. En voisi elää ilman piirtämistä/maalaamista. Ja musiikin kuuntelu myös, sekä aina uskollinen kissakaverini. ;)

Vastaa aiheeseen: Mikä tuottaa iloa…

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top