Siirry sisältöön
Fever

En oo seurustellut yli vuoteen vaikka oon tutustunu moniin uusiin ihmisii, ja rupesin miettimään että onkohan mussa jotai vikana.. :D Eli oon -97 syntyny tyttö, mulla on vaaleenruskeet n. lapaluihin yltävät hiukset joissa on vaaleita raitoja. Näytän omasta mielestä aika normaalilta, mulla on melko paksut (siis ihan normaalit) huulet, ja vihreet silmät. Oon 160 senttiä pitkä ja melko hoikka, en mikään luuviulu kumminkaan. Pukeudun jotenkin trendien mukaan mutta on mulla sit jotai omaa tyyliäki, esim. Niken kengistä on tullu vähän kun tavaramerkki :D Mä harrastan street dancea, ja soitan kitaraa,bassoa ja pianoa. Oon aika musikaalinen ja mä myös kirjotan novelleja ja lyriikoita. Kuuntelen musiikkia ihan laidast laitaan, ja jos jotai artisteja pitää mainita niin Avenged Sevenfold, 2Pac, Pitbull, Fm Static, Green Day, Eminem ja Kelly Clarkson. Mulla on paljon kavereita ja vapaa-ajalla oon kaupungilla niiden kanssa, shoppailen tai oon treeneissä.(: Mä poltan mutta vaan n. 4 tupakkaa päivässä mutta se voi kyl vaihella aika paljon. En juo enkä oo ollut kännissä kertaakaan. Ja tietty pitää varmaan jotain huonoja puolia mainita, mulle on vaikeeta olla hiljaa edes yksinäni, ylianalysoin joskus sitä mitä joku ihminen tarkoitti kun se sanoi mulle jotain, ja oon ylitunteellinen (nauran/itken varmasti jos siihen on pieninkin syy). Kelpaisko siis? :)
[x] romaani

Nimetön

muute kelpais mut poltat.yh

m

kalpais,mut poltat :/

Nimetön

Meinasin kirjottaa itekki romaanin, mut joo

[x] kelpais.

vailla naista

Mulla on aka paljo samoja piirteitä :)

Nimetön

…Et ole seurustellut vuoteen ja oot -97? Elämä. Ja poltat? Voi elämä, miksi varhaisnuoret ei osaa enää olla lapsia kuten niiden kuuluis?!

Sun ikäisen ei kuulu seurustella ja sillä mitä kaverit nyhvöttää ei ole väliä. Ole rauhassa nuori ja lopeta hyvä ihminen se polttaminen.

poika 97

musta vaikutat tosi kauniilta ja nätiltä missä päin sä asut

Vastaa aiheeseen: Mikä vikana/kelpaisinko? :D pojat vastatkaa (;

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top