Siirry sisältöön
NeverFellInLove

Olen 12 enkä oo koskaan ihastunut aidosti. Joskus kakkosluokalla Kuvittelin/luulin olevani ihastunut yhteen meidän luokkalaiseen, oikeita tunteita ei juurikaan ollut ja kehitin enemmänkin pakkomielteen siitä pojasta. oon valittanut tästä monessakin eri keskustelussa mut tein erillisen palstan, koska en oo saanu aikasemmin vastauksia.
Välil must tuntuu et oon lesbo. Oon luultavasti vaan aivopessy itteni etsimällä tietoa lgbtq+:sta tai yksinkertasesti kyllästyny tähän Heteronormatiiviseen yhteiskuntaan, niin että kahden tytön rakkaustarinat kuulostaa houkuttelevammalta. Oon viime aikona lukenut jonkin verran sateenkaarikirjoja, joten ehkä oon alkanut uskottelemaan itselleni, etten oo hetero?
Oonko aromanttinen ja tai aseksuaali vai jotenkin jälkeenjäänyt? jotku kaverit on ihastuneet jo eskarissa, samoin mun sisko. Jokainen on yksilö eikä kannattais verrata itteensä muihin, mietin vaan.
OOn niin nuori, ettei tarvis tietää mikä oon ja voisin olla kokonaan määrittelemättä itteeni, mut joku lokero auttais. esim seurustelun ajatteleminen ei tunnu mahdottomalta minkään sukupuolisen kanssa, tyttö tuntuu ehkä? luontevimmalta

Nuortennetin ylläpito

Hei NeverFellInLove

Kiitos viestistäsi. Asia, josta kirjoitit, on sellainen, että haluamme tarjota sinulle vertaistuen lisäksi
aikuisen tukea. Viestisi on siirretty kokonaisuudessaan myös ”Päivystäjä mukana keskustelussa”
-keskustelualueelle. Lasten ja nuorten puhelimen päivystäjät osallistuvat kyseisellä keskustelupalstalla
keskusteluun. Kun päivystäjä vastaa viestiisi, julkaisemme myös viestisi tai osan siitä. Tekstisi saatetaan julkaista ajoittain hitaammin kuin muilla keskustelualueilla.

Jos asiasi on kiireellinen, suosittelemme olemaan yhteydessä Lasten ja nuorten puhelimeen (116 111)
tai chattiin https://www.nuortennetti.fi/apua-ja-tukea/lasten-ja-nuorten-puhelin/. Voit myös kirjoittaa
anonyymisti Lasten ja nuorten nettikirjepalveluun https://lasten-ja-nuorten.kirjepalvelu.mll.fi/.

Lämpimin terveisin,
MLL Nuortennetin ylläpito

sunmutsis

mulla ollut sama ongelma. tällä hetkellä 17v. tajusin myöhemmin että olin aromanttinen. tarkoittaa, että tuntee vähän tai ei lainkaan romanttista vetovoimaa muita kohtaan. jos vielä kiinnostaa niin voit tutkia asiaa enemmän

Everything challenge 💔❤️‍🩹

Mulla on nyt toi sama homma. Oon siis varmaan miljoona kertaa ihastunut mutta jokaisen ihastuksen olen kieltänyt itseltäni enkä ole ikinä uskaltanut puhua kenellekään.
Toisaalta pidin ihastumisesta, toisaalta halusin että se loppuu ja nyt se on loppu.
Ihastuin viimeksi kaksi vuotta sitten.
Tavallaan pakotin itseni lopettamaan ihastumisen ja onnistuin, vaikka enää en siitä pidä. Tuntuu kuin ei enää olisi mitään hauskaa. En todellakaan halua kuolla, mutta kaikki on nykyään harmaata ja mustaa. Elämä jatkuu ja hyvä niin, mutta siinä ei enää ole sitä hauskaa jännitystä ja kihelmöintiä jota koin ihastuessani. Joka tapauksessa, elämä jatkuu. Täytyy ehkä vain opetella elämään näin ja hyväksyä että musta on ehkä tullut aromaattinen. Noh ei sekään ole huono asia, haluaisin vaan mun menneen elämän takas.Joka tapauksessa ei haittaa jos et ihastu, olet yhtä arvokas vaikka olisitkon aromaattinen!
Tsemppiä!

Vaikea päättää(mitään)

Joo mulla oli vähän samanlainen ku edellisillä että 6-luokasta varmaan 8-luokkaan ihastuin ja lopulta tuli vaa joku pakkomielle ja sitte se vaa loppu, ehkä siihen vaikutti kun puhuttiin kavereiden kanssa. Jälkeenpäin on ollu jotain pienempiä niiku vaa ajatuksia että ”toi näyttää söpöltä ja vaikuttaa kivalta” mutta ei oo sitte tullu mitää muita tunteita. Itteä ei oo haitannu, tällä hetkellä en tunne juuri yhtään seksuaalista vetovoimaa muita kohtaan, ehkä jotain romanttista vaikkei vähään aikaan oo ollu. Katon vaan mihin elämä johtaa, identiteetti löytyy ajan myötä ja muuttuu.

Dreamer✨️🧿💋

Everything challenge 💔❤️‍🩹

Mulla on toi täsmälleen sama!

En koe seksuaalisia tai romanttisia tunteita yms tyttöihin, enkä myöskään ainakaan kovin paljoa poikiin

Tai ku en niinku tiiä

Oon ennen ollu aina hetero, ihan pienestä asti. Sillon ihastuin TOSI HELPOSTI

Mut nyt…😮‍💨

Toivoisin vaan et ihastuisin syksyl uudelleen ku meen yläasteelle. Ja toivon et tää kaikki johtuu vaan siitä et oon kyllästyny mun vanhoihin luokkalaisiin jotka oon tuntenu 6-7 vuotta suunnilleen

Mutta mistä tietää että on aseksuaali tai aromantikko???

Tyttöystävää ettivä 15v poika.

Jos joku ois halukas puhuu ja tutustuu nii voinpi tutustuu ku meen seuraavaks 9 luokalle.

Vastaa aiheeseen: Miks en koskaan ihastu?

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top