Siirry sisältöön

MIKS JOTKUT POJAT KÄYTTÄYTYY NÄIN? POJAT, HELPPII!!!

-???

kaveripiirini pojat on hauskoja ja muutenki hyviä tyyppejä, mut aina ku yks niistä on paikalla muiden oleminen muuttuu kylmemmäksi mua kohtaan, enkä ymmärrä tällasta. Sitten kun hän lähtee tai ei oo paikal muut kayttäytyvät ihan normisti ja näin.
Oon muuten ainoo tyttö täs porukas ja kaikki ollaan 14-16v.

Helppii, kiitos!

jjooppss

Tuttua on.. oon kolmetoista, ja jotkut pojat muuttuu heti kun porukkaa tulee lisää, tai paikalla on tietyt ihmiset.. pojat alkaa esittää yleensä jos tietyt tulee paikalle yms. Haluuks ne esittää tai jotain.. ??

ahem…

pojat ovat laumaeläimiä, ja laumassa on aina ns. alfa-uros. Tälle urokselle eivät muut lauman urokset saa näyttää heikkouttaan, jotteivät menettäisi mahdollisuuksiaan kilpailussa, joka syntyy kun alfa-uroksen asema alkaa horjua. Toisin sanoen pojat haluavat esittää aikuisempaa ja viileämpää kuin ovat, jos paikalla on joku, jota he pitävät itseään vahvempana..

Quu

Ok. toi selvitys selvensi vähän poikien typeryyttä.

Liska

”Ryhmässä tyhmyys tiivistii” hyvä sanonta

Nimetön

Pojat tosiaan on eläimii…

Jöö

Loppujen lopuksi, miksiköhän met pojat esitetään niitä ”alfa-uroksia”? Ihan vaan tyttöjen vuoksi, että heillä nousis kiinnostus, vai keplaako teille mielummin joku siimakäsi nörtti, jolla ei oo muuta tekemistä kun istua koneella tai kirjojen edessä? Tietenkin se saattaa olla tyhmää vetää tuollaista esitystä, mutta mistä sitä tietää kumpi on oikeasti sitä esitystä: Alra-urosmaisuus vai se kiltti herrasmiesmäisyys.

Nimetön

No siis mun mielipide tyttönä on että älkää pojat esittäkö mitään. Siitä ne tytöt tykkää. Ite tykkäisin kirjatoukasta enemmän kun alffasta jos kirjis olis reilu ja oma itsensä. Esittävät ja kovat pojat ovat monien tumtemieni tyttöjen mielestä ärsyttäviä ja jopa luontaan työntäviä

Nollanollayksi

En oo varma mutta ehkä se Alfa-uros(miten sitä kutsuttekaan) ei tykkää susta (siis ihan normisti) mutta niiden muiden muiden mielestä sä oot ihan ok?

Vastaa aiheeseen: MIKS JOTKUT POJAT KÄYTTÄYTYY NÄIN? POJAT, HELPPII!!!

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top