Siirry sisältöön

Miks mua haukutaan siitä että ”erehdyin” mainitsemaan uskovani Jumalaan? Naurettavinta tässä jutussa on se, että ne ketkä sanovat mua ”jeesushihhuliks” kantavat itsekin rippiristiä kaulallaan joka päivä… Miks mulle ei ihan aukee tää näitten ihmisten ajattelumaailma… Oon myös miettiny et minkä takia kaikki muslimit luokitellaan terroristeiks? Ihan niin kuin sen ihmisen uskonto tekisi siitä heti terroristin… Oon muutenkin miettiny kaikenlaista rasismia, että miksi ihmisillä pitää olla ennakkoluuloja kaikenlaisia ihmisiä kohtaan? Samanarvosiahan me ollaan, ollaan me pitkiä, lyhyitä, kristittyjä, muslimeja, ateisteja, tummaihoisia, vaaleita, aasialaisia tai latinoja. Ottakaa kantaa?

Uskon kans

On tosi säälittävää että ihmisiä haukutaan oman uskontonsa takia. Itekki uskon Jumalaan ja vaikka suurin osa mun kavereista ei, mut ei se mua haittaa. Kyl siitä joskus tulee jotai kuittauksia, mut ei silleen mitää vakavaa. Ja ei mun mielest ihmisiä voi mitenkään tuomita sen perusteella mihin uskontoon kuuluu. Ite oon lestadiolainen ja kun lukee jostain keskustelupalstalta ”lestoista” nii suurin osa vaan luulee et ollaan jotain pedofiileja kaikki!! Luuleeko ne ettei muut ihmiset voi olla pedofiileja… Tää on niin väärin. Mä kuitenkin uskon enkä aio luopua siitä. Ihan sama mitä muut sanoo..

Erinlainen tyttö

Olen kanssa samaa mieltä. Itse en kyllä ole uskossa.
Itsekkin joskus mietin,että miksi teitä uskovaisista ajattelee moni myös ei uskovainen,että joka a) Uskovaiset olisivat tyhmiä? B) pedofiileja tai jotain tollasta? Hävettää välillä , ku kattelee muiden ateistien kommentteja teistä . Oon siitä muiden puolesta hirveän pahoillani,
itse en kyllä käyttäydy ,niin .. mulla on kavereita,jotka on uskossa ja tiedän ,että te uskovaiset olette mukavia ihmisiä :) .
Mun oma mielipide teistä on se,että vaikutatte mukavilta, kohteliailta ihmisiltä.

En oikee tiiä, että miks teitä uskovaisia kiusataan?
Mutta veikkaan,että kai jotkut sällit haluavat olla vaan niin jotenkin ”cooleja,kovia” . Ei teidän tarvi luopuu uskosta kiusaamisen takia,
te saatte olla ihan te. Ei kannata välittää niistä idiooteista,
ne ei tiiä ,millasii te ootte oikeesti niiku ihmisinä.

Jumalan äänen kuullut, tyttö 15v

Joo mäki uskon ja vahva usko onkin! en todellakaan aijo luopuu uskosta vaan sen takia et jotkut muut ei oo ja ne joskus huomauttelee siitä..Ja niimpä! miks kaikil sit on se rippiristi kaulas ku kuitenki mollaa uskovaisia ja ei ees ite usko mihinkään!? Mun mielest se oon väärin et sit ees kannetaan sitä ristii..ja muutenki kaikki kiusaaminen on ihan p”skaa puuhaa jossa ei oo mitään järkee! :)

anonyymi

Mielestäni sellainen ihminen joka kiusaa toista kantaa itse pahaa oloa. Sellainen on säälittävää jos täytyy haukkua ja kiusata toista koon, ulkonäön, uskonnon, tai ylipäätään minkään asian takia mikä poikkeaa kiusaajan omasta mielipiteestä. Jos uskot Jumalaan, ole ylpeä siitä, äläkä anna kiusaajien vaikuttaa! Itseäni kiusattiin ylä-asteella samasta syystä ja kun lopetin välittämästä kiusaajista niin hekin lopettivat kiusaamisen. Kiusaaminen vain yltyy, jos näytät heille, että he saavat sanomisillaan ja tekemisillään vaikuttaa sinuun. Tsemppiä oikein paljon! ?

Vastaa aiheeseen: miks kiusata esim. uskonnon takia

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top