Siirry sisältöön
OMG !

Elikäs mua on kiusattu, nimittely ja niin edelleen… mun mielestä siin ei oo mitään järkee kiusata toisia , joskus must tuntuu että haluuks ne oikeest olla mun kaveri tuntuu oudolt mennä kouluu kun mielessä pyörii tai ajattelee miten mulla menee koulussa ? … Onko teillä joku hyvä vinkki pitääkö mua puhuu suoraan vaan jättää se vaan pois ? Kiitos paljon jos kerrotte

Nimetön

Moi.

Sun kannattaa pysyä lujana. Jos kiusaajat näkee, että sulla ei tunnu missään etkä vastaa niiden nimittelyihin (ainakaan suuttumalla), se voi ainakin vähentää kiusaamista ja monesti lopettaa sen. Vaikka tuntisitkin sisälläsi voimakkaasti, älä näytä sitä. Tunteet pystyy piilottamaan muilta yllättävän hyvin, ja voit purkaa niitä kotona harrastuksiin. Se voi aluksi olla hankalaa ja viedä aikaa, mutta se auttaa kyllä.

Kiusaaminen on todellakin väärin sua kohtaan, eikä kiusaamisessa ole mitään järkeä, aivan kuten sanoit. Onko sinulla sellaisia kavereita, jotka eivät kiusaa sinua – oikeita kavereita? Oikeat kaverit ei kiusaa toisia. Sä olet kaunis ja arvokas ihminen, ja jokaisella on oikeus olla rauhassa.

Tsemppiä ja halaus! :)

Hemmikki

Kerro asiasta heti ainaski mutsille tai faijalle ja opettajalle. Jos kiusaaminen ei lopu kerro asiasta kuraattorille, joka ottaa kiusaajan Kiva-koulu juttuun.

sallppa

toi on kauheeta! mua kiuasattiin joku 8 ja puol vuot koulus vaan sen takii et olin erilaine ku muut ja mul oli adhd eli asia jolle mä en todellakaan voinu mitään.. nyt se on loppunu ja mullon frendei ja kaikki hyvin :) se loppu sillee et en välittäny ja olin vahvana! se tuntuu vaikeelt mut auttaa aina!! ja toi kyl jättää arvet mitkä ei parane koskaa ja ton takii mun on vaikeempaa luottaa ihmisii nykyää ja sen takii kaikki suhteet on vaiket ku en vaa osaa enää luottaa kehenkää :( mut on toi kasvattanukki tosi paljo! ja nyt oon niin vahva et en kyl murru mistään ja meen ain välii ja autan jos jotai muut kiusataa kosk tiiän et se voi vaikuttaa ihan sikana tulevaisuutee ja joku joka ei ois nii vahva ni vois oikeesti vaik masentuu! en ymmärrä mitä ideaa siin on ku ketää kiusataa ja mitä helvetin mielihyvää ne sit saa ei luoja!! muut zemppii ja todellaki suoraan pitää puhuu :)jos haluut puhuu tost vaik mul ni vastaa tähä ni kerron jonku mis voitas puhuu ku en täs yleisest viitti :D

Vastaa aiheeseen: miks kiusataan , pilkataan ?

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top