Siirry sisältöön
tillintallin

Mä oon 13v tytsy eli seiskaluokalla. Mä haluisin olla kaunis.. Tai siis mä oon oikeesti aika ruma. Ja mulla on muutenki huono omatunto. Haluisin edes että edes joku ois kiinnostunut musta. Mutta esimerkiks kaikissa discoissa missä oon ollu kukaa ei IKINÄ oo tullu hakee mua tanssimaa hitaita. Ei kuulosta vakavalta mut mä en edes mee enää discoihin kun pelkään että istun vaan aina hitaiden aikana jossain penkillä ku kaikkia mun kavereita on tullut joku hakemaan. :( Mitä voisin tehjäö et mut hyväksyttäs?

Anna

Rumaa ihmistä ei olekaan! :)
Tiedän, että tuntuu pahalta nähdä kun kaverit tanssii hitaita ja itse ei saa paria. Nimittäin itselläni oli/on samanlaista. (olen kahdeksas luokkalainen tyttö)
Meillä on tulossa itsenäisyyspäivän tanssiaiset ja en todellakaan mene sinne juuri samoista syistä, eli ulkonäköpaineista yms. kun en saa paria ja joutuisin istumaan yksin nurkassa katsomassa muiden tanssia. Minustakaan ei koskaan ole kukaan tykännyt, mutta olen ottanut itselleni sen asenteen että ei ole kiire seurusteluun, mieluummin odotan vaikka 30 vuotiaaksi sitä oikeaa, kuin särjen sydämeni useasti nuorena. Ja parempi löytää itselleen kerralla se oikea, eikä arpoa nuorena että kenen kanssa saattaisi pystyä seurustelemaan. Vaikka tuntuukin pahalta kun kavereilla olisi poikakaveri/tyttökaveri, niin kannattaa nauttia siitä että saa elää vapaana. :) Olen varma että sinut on hyväksytty, mutta pojat meidän iässämme ovat todella ujoja. Varmasti joku sinusta pitää, mutta ei vain vielä uskalla sitä myöntää, ole huoleti ja odota kärsivällisesti! :)

Vastaa aiheeseen: Miks mua ei hyväksytä? Oonko liiam ruma?

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top