Siirry sisältöön
Nobody

Oon alkanu pelkään ihastumista jos ihastun tyttöön nii juttu etenee läheiselle tasolle siihen se sitte jääki… moni on sanonu mulle että oon tärkee niille ja heittävät flirttiä kokoajan mutta haluan sitoutua ja rakastaa eli kullan jota helliä ! Tuntuu ettei elämästä tuu ikinä mitään tätä vauhtia ! omasta ittestäni voin sanoo sen verran että mulla on todella paljon kavereita ja pukeudun omalla hienolla tyylillä josta saan tosi paljon kehuja . Mutta kirjotan tän tekstin koska mä alan pelkään enemmän ja enemmän ihastumista koska näin käy aina … Kaveritkin pitää mua ihmejätkänä kun sanon että haluan rakastaa yhtä naista miljoonalla tavalla enkä miljoonaa naista . Haluan vaan jotain pysyvää tytön jolle kelpaan ja jota saan rakastaa ! joo en tiiä mikä mullon vaikka oon poika puhun tälläsia… :)

juu

Ei se ole pojaltakaan outoa,että osaa oikeasti välittää. Se on vain tosi hyvä juttu, harva poika oikeasti välittää tämmöisestä.
saat varmasti jonkun joskus,kuhan aika koittaa(: ei kannata yrittää olla ihastumatta, koska tunteet menee järjen edelle :)

On se kumma

Mä kans etin täst maailmasta sitä yhtä vaan, nkä mä ala mihinkään viikon suhteisiin, mä haluun kans kullan, jonka kanssa vois sitoutua, eikä vaan jättää ja mennä heti seuraavaan. Mä ihailen sua mies, harvat ajattelee noin :D Joka tyttö olis onnellinen, jos sut sais, mut ne ei vaan käsitä onneaan ^-^ Mä pelkään alottaa seurustelua, koska saattaisin saada kovaa siipeeni. Ei siitä kauaa ole, kun poikakaveri jätti jonkun muun likan takia… Ja sen jälkeen vatutti, koska mä tosissani pidin siitä pojasta…

Nimetön

etsin yhtä vaan… se on nyt sitte varattu jollehi pedofiili jätkälle ja artvatkaapa ottaako kuupaan ?!?

Vastaa aiheeseen: Miks mulle käy aina näin

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top