Siirry sisältöön
SÄÄSTÄKÄÄ NAAMANNE!

Moi. Oon siis huomannu koulun alusta asti että melkeen kaikilla mun luokkalaisilla tytöillä on meikkii eli tarkennettuna ripsivärii. (oon alle 5lk) Mulla herää heti kysymys mieleen et minkä takii niin nuoren täytyy käyttää meikkii? Mun mielestä vasta 12-15v kannattais vasta alkaa meikkaamaan ja mua vähän häiritsee se. Ja vaikka ei edes olla 5lk viellä niin kaikki haluu olla niin aikuisia jo. Onks kenelläkää syitä tähän ja mitä mieltä te ite ootte tästä?

Joku ihminen

Moi! Luulen että luokkalaisesi tytöt ovat halunneet alkaa meikkaamaan omasta tahdostaan ja se on okei. On myös okei olla meikkaamatta. Mielestäni meikkaamaan saa alkaa silloin kun haluaa ja toivon todella että kaikki hyväksyvät meikkaamisen aloittaneet ihmiset vaikka he olisivatkin todella nuoria. Tämä on vain minun mielipiteeni. Muistkaa että te kaikki olette arvokkaita ja kauniita/komeita meikillä ja ilman.

✨✨✨

No ite kohta 13v ja en kyl tajuu miks jotku 013 käyttää meikkii. Joo, itekki kyl laitan ain välil ripsarii mut ei mun mielestä noin nuoren tarvii meikata. Tähänki varmaa liittyy sosiaalinen media ja kaikki sen tuomat asiat.

Raw raw

Meidän koulussa on joku nelosluokkalaisten tyttöryhmä, ja kaikilla niillä on joka päivä noin 5kg meikkii naamassa VITUN KOULUSSA joka ei ole mikään helvetin cosplay tapahtuma. Sit ne myös käyttäytyy ihan kuin ne olisi muita parempi ja ne muut sitten vaan nauraa niille selän takana.

Ja ei, en tiedä miksi näin on. Se vaan on.

16/09

Mun mielestä 12-15 on aika nuori meikkaamaan… mun mielipide. Itte en meikkaa ja meikkaaminen on musta turhamaista, mutta miten vaan. Aika harva kuitenkaan tarkistaa ostamistaan meikeistä, missä ne on valmistettu, miten paljon siinä käytetään haitallisia aineita tai eläinkokeita ja niin edelleen, mikä on musta surullista. Kai nyt kenen tahansa ulkonäkö muuttuu meikillä, mut ei siinä oikeesti oo mitään hienoa 👀

Lol

Siis tohon vaikuttaa varmasti paljon se, että ne haluaa näyttää vanhemmilta kun mitä ne on. Tähän liittyyki paljon sosiaalinen media ja se, että ihmisiä kiusataan niiden iän perusteella. Kukaan ei päässy päättämään, millon ne syntyy. Tiedän, että meikkaaminen on ihan oma päätös eikä sais arvostella, mut onhan toi kyllä ehkä pikkasen överi ennen vitosluokkaa meikata. Itekki olen nähny neljäs-kolmas luokkalaisia urheiluliiveissä koulussa. En nyt pilkkaa ketään, mutta lasten pitäis saada olla lapsia.
-7lk tyttö

Okei wtf miten niitten vanhemmat ees antaa???? Oon 14 ja en saa käyttää mitään meikkiä xDD

Spageli

tämäpä. aloin kyllä ite käyttämään aika aikasten meikkiä koulussa, olinkohan vitosen loppupuolel ku aloin käyttämään..

.

Omasta kokemuksesta voin kertoa että en tykkää/tykännyt omasta ulkonäöstä jonka syyksi aloin käyttämään meikkiä aika nuorena joten voisiko näillä tytöillä olla taustalla jotain tän tapaista?

Army 4ever 💜🤞🏻

No mä oon kohta 11 ja mä meikkaan kyllä ainakin omasta mielestä aika vähän kuitenkin.käytän siis ripsarii,poskipunaa,peitepuikkoo,huulikiiltoo ja joskus semmosta bb voidetta mutta sitä aika harvoin. Mutta en kyllä ymmärrä että miks jotkut 2-4 luokkalaiset meikkaa tai ylipäättän käittää jotain croptoppeja. Välillä mietin sitä miten mä pukeuduin kun olin esim 2 luokalla niin en mä mitään napapaitoi käyttänyt.

Ainellip<3 ❤️🎵🫰😂😝😭

Mitä ihmettä noin nuorena! Edes sillon kun olin 5lk:lla nii en meikannu lähes laisinkaa välillä laitoin ripsiväriä mut toosi harvoin. Kutosel aloin meikkaamaan jo vähän säännöllisemmin mut vaan tosi pienesti välillä vähän jotain huulikiiltoo ja ripsiväriä yms. Nyt oon seiskalla ja noh meikkaan joka päivä mut edelleen tosi vähän mul on jonkin näkönen peitepuikko ja poskipuna + ripsari ja sillon ku haluun laittautuu tai muuten vaa nii välil käytän eyelinerii mit aika harvoin. Mun mielestä viel ees 5lk:lla ei todellakaan tarvii käyttää meikkii eikä ees ikinä mun parhaat kaverit ei meikkaa laisinkaa ja mä meikkasn vaa sen takii koska se on hauskaa!

Ja joo ei todellakaan aikuisia tai ees teinejä tarttee olla ku vasta sitte ku on sen ikänen, oon vasta 13 v. Mut en toodellakaan haluis olla näin ns ”vanha” haluisin olla tyylii 2lk:lla kosk koulu o helpompaa ja mul ei ollu sillon mistään mitään murheita! ( ok kakkosel mua kyl kiusattii… mut se on menny juttu) joten ole sen ikäinen kun olet ja tunne ittes sen ikäseks kun tunnet <3 jos oot 7lk lainen ja tunnet ittes 5 v. Nii anti mennä vaa ja jos oot vaik 4lk lainem ja tunnet ittes 6-7lk laiseks nii siitä vaa mut ita sun omasta ihanasta iästä kaikki irti!

13v😌

Ite oon nyt 13v ja jos nyt joskus meikkaan nii seki on vaan huulikiiltoa tai ripsiväriä, en kyl ymmärrä miks ihmiset meikkaa vaikka 10-vuotiaana. Niinku joo en mä nyt ketään kiellä mutta ei kannata pilata ihoansa heti lapsena.

🦋🧚‍♀️☀️jess

Siis joo tommonen on nii ärsyttävää oon 7lk ja sit katon ku joku puolituttu vitosluokkalainen tulee sielt sillee kymmenen kiloa meikkii😊 mut ymmärrän kyllä tavallaan et onhan se nyt hauskaa ja kiinnostavaa, mutta mietin sitä just että vois vanhemmat nyt vähän miettii just sitä ihoo. Ite en siis käytä meikkii ollenkaa tai no huulirasvaa mut ei se oo tykkään itsestäni tällaisena mikä on tosi hyvä juttu. Tavallaan haluun ripsarin mut en kyl tarvi omasta mielestä muuta ärsyttää jos joku kattoo vinoon koulus ku ei oo meikkii mut i love myself

Tyttö 12v

Siis oon nyt kutosel ja mä laitan välil niinku ripsaria, luomiväriä ja huulikiiltoo. Mut niinku alle vitoset käyttää meikkiä!!??😨 Mut siis rinnakkaisluokalla on semmosia helvetin pick me tyyppejä jotka koko ajan kiljuu ja nauraa ja käyttää joku 40 kiloo meikkiä ja tekoripsiä ja tekokynsiä, sit ne pukeutuu sillee kauheen ihonmyötäsiin vaatteisiin ja käyttää liian isoja rintaliivejä. Ne on kauheen ärsyttäviä ja luulee et ne on jotenki parempia ku muut😠 onko muitten kouluissa tommosia?
(Ja siis en mitenkää hauku Mut mua vaan ärsyttää ne tyypit)

I’m therian :D

Oonko mä sit huonompi ku meikkaan?😥
Oon 14v ja nää jutut vähä loukkas mua. Kokeilin kerran olla päivä ilman meikkii, ja mua ahisti tosi kovasti. En käytä meikkivoiteita joten mun kasvot o iha hyvässä kunnossa. Ja nimimerkin 16/09 kommentti tais olla ehkä pikkasen loukkaava ja eriarvoistava… miks ei saa meikata jos haluu? Oon samaa mieltä eläinkokeista, mut on olemassa myös luonnollisia meikkejä. Ku puhutaan, että lapset saa olla lapsia, nii mä oon teini nii miks teinit ei sais olla teinejä?

Vastaa aiheeseen: Miks niin nuoret käyttävöt meikkii

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top