Siirry sisältöön
Emt

Moi

Oon 15-vuotias nuori, joka tajusi tällä viikolla, että on oikeastaan koko elämänsä ajan ollut paha ja ilkeä. Tiiän, että tulette vihaamaan mua tän viestin takii, mut ajattelen että ois hyvä kertoo tää täällä nii saisin selvennystä asialle, että miks asia on näin. Ja mä yritän vaa saada apua tälle asialle, enkä mitenkään ylpeile tällä. Ja toivon, että julkaisette tän viestin, ku tää paikka on mun viimeinen toivo.

[Osa viestistä poistettu.]

Auttakaa mua! Mistä tää johtuu? En yritä ylpeillä tällä, vaa haluisin saada selityksen tälle asialle. Mua ahdistaa tää.

MLL Nuortennetin ylläpito

Hei Emt,

Kiitos viestistäsi. Asia, josta kirjoitit, on sellainen, että haluamme tarjota sinulle aikuisen tukea. Viestisi on siirretty kokonaisuudessaan ”Päivystäjä mukana keskustelussa” -keskustelualueelle. Lasten ja nuorten puhelimen vapaaehtoiset päivystäjät osallistuvat kyseisellä keskustelupalstalla keskusteluun. Kun päivystäjä vastaa viestiisi, julkaisemme myös viestisi tai osan siitä. Tekstisi saatetaan julkaista ajoittain hitaammin kuin muilla keskustelualueilla.

Jos haluat, voit myös olla yhteydessä Lasten ja nuorten puhelimeen (116 111) tai chattiin https://www.nuortennetti.fi/apua-ja-tukea/lasten-ja-nuorten-puhelin/.

Lämpimin terveisin,
MLL Nuortennetin ylläpito

Joku

Tärkeintä on, että ymmärsit asian. Oot vasta 15, sulla on toivottavasti vielä koko elämä edessä ja pystyt olla hyvä ihminen, jos vaan haluat. Mä en osaa ottaa kantaa tohon, miksi näin on ollut, koska en tunne sua enkä tiedä tarpeeks, jotta voisin kommentoida tota. Koskaan ei oo liian myöhästä olla ystävällinen muille.

Vastaa aiheeseen: Miks oon aina ollu näin paha ja ilkee?

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top