Siirry sisältöön
Dreamer✨️🧿💋

Oikeesti oon ihan sairaan pitkä ja oon myös laiha. Ja koska oon pitkä ja luonnollisesti mun jalat on pidemmät ku muilla. Ja vaikka mun jalat ois yhtä paksut ku muilla ni näytän silti tosi hoikalta!

Miten saa paremmat reisilihakset? Miten niitä voi treenata? Ja varsinkin pohkeita!

Ja jos alat pitää luentoo siitä, ettei näin nuoren kuulu treenata, niin tiedoksi: Kasvan enää joku alle 5cm (toivottavasti)

Joten osaisko joku auttaa?

anonyymi

Toiselle on vaikee antaa reeniohjeita, varsinkaan ku oot vielä kasvavassa iässä. Voisko olla, että oot vasta saanut kasvupyrähdyksen (se tulee tytöille ja pojille molemmille) mutta muut muodot ei oo vielä tullut? Miehille tulee lähes luonnostaan vähän lihasta kun kasvupyrähdys on maalissa, ja kunhan syö hyvää terveellistä ruokaa ja harrastaa välillä liikuntaa. Naisille tulee enemmän muotoa kun energia ei kulu enää kasvupyrähdykseen, vaan muitakin kehon muutoksia alkaa tulemaan, eli rinnat kasvaa ja lantio levenee, monesti myös reidet vähän pyöristyy. Sit ku lantio levenee vähän nii alkaa näyttämään sopusuhtaisemmalta. Oot varmaan vaan kasvupyrähdyksen kiusallisessa välivaiheessa. Se kyllä tasaantuu siitä. Muista syödä riittävästi ja terveellisesti, ja liikut ihan normisti, nii kyllä se helpottaa! Jos oot nainen nii älä ainakaan reenaa liikaa sen lihaksen toivossa, muotoihin tarvii vähän rasvaakin, ja jos kaikki energia menee liikuntaan niin ei niitä muotoja tuu. Sen ilmiön näkee esim. nuorilla kilpa-urheilijoilla ja balettitanssijoilla. (toki se voi olla sen lajin ihanne ulkonäkö, ja niitä muotoja voi tulla myöhemmin sit ku ei enää ylirasita kroppaa, mut sun viestin perusteella et tavoittele sellaista kehoa, vaikka sellainenkin on hyvä ja kaunis)

Sun lemppari💋

Käy salilla esim ja etsi itsellise sopiva treeni ohjelma:)

gold rose

jos oot vasta kokenu kasvupyrähdyksen niin paino vaan laahaa perässä ja sitä tulee kyllä luonnostaanki sitte ilman mitää treeniohjelmia tai ruokavaliooki

Näköys

Ite oon pitkä + sairaalloisen alipainoinen mun pituuteen nähden on jotenki outoa ku oon kasilla ja jotku kolmos luokkalaiset on mua painavempia oon siis 172cm pitkä

Vastaa aiheeseen: Miks oon näin oudon muotonen?

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top