Siirry sisältöön
14v tyttö

Elikkä siis otsikko kertoo pääasian mutta aattelin nyt kertoo thähän myös pikku tausta stoorin. Mutta asiaan… Ehkä puoli vuotta sitte mun ihastus ei snäpänny mulle kun oikeestaan vaa striikit. Sit ehkä pari kk sitte se alko snäppäämään sillee et se vastas oikeestaan aina alle tunnissa. Ja nyt se on viimesen viikon aikana snäpänny mulle silleen muutaman tunnin välein vaikka se on kyllä ollu paikalla. Ja kyllä, mä tiedän että en voi päätellä että tykkääkö joku vai ei siitä että kuinka paljon se snäppää mutta vielä kun oli koulua nii näin sen myös kattomassa mua ja kaveritki on vihjaillu siihen suuntaan et se vois tykätä musta. Oon miettiny et oonko tehny jotai väärin tai onko mun kaveri esim laittanu sille jotain vaikka mun puhelimella yms. Mut ois iha kiva jos joku vois vastata

Verkkari

Moi, kiitos viestistä! Pohdit, miksi pojat antavat ristiriitaisia signaaleja.

Sinun kannattaisi kysyä suoraan tältä pojalta hänen tunteistaan. Välillä ihmisistä on vaikea lukea heidän tunteitaan ulkoapäin, jolloin paras ratkaisu on kysyä suoraan. Mitään menetettävää siinä ei ole:) Teidän varmaankin jopa tapauksessa tarvitsisi tämä keskustelu käydä.
Jos tuo tuntuu liian isolta askeleelta, niin voit vaikka jutella pikku hiljaa hänen kanssaan enemmän syvällisemmistä asioista. Tai jutella vaikka whatsapissa, jos snäpissä hän ei vastaile. Vaikka hän olisikin snäpissä paikalla, eikä vastaa, niin se ei tarkoita ettetkö merkitsisi tälle pojalle mitään.
Rohkeasti vaan yrittämään ja kysymään!

Tsemppiä<3

Arvedávgi

Emmä usko että toi on hirveen tarkoituksellista. Ihminen tunnetaan siitä, että se toimii irrationaalisesti. Hänestä on saattanut tulla aktiivisempi snapchatissa (tai addikti) ja siksi on siellä useammin ja vastaa myös useammin. Nyt hän saattaa keskustella toisten ihmisten kanssa eikä aina ehdi vastata. Ei tätä kannata yrittää ylitulkita. Kyse ei todennäköisesti ole millään lailla sinusta vaan muutoksista hänen elämässään.

14v tyttö

En oikee uskalla laittaa sille mitää vaik aijemmi sitä mietin koska nyt se sit taas laittaaki vaihteeks vaan striikit. Eli katon ny vähän aikaa tilannetta ja saa sit nähä et mite tästä edetään tai ollaan etenemättä.

Vastaa aiheeseen: Miks pojat antaa mixed signals??

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top