Siirry sisältöön
EräjormaxD

Mun kaveripiirissä on pari tyttöö, jotka on ihan älyttömän avuttomia. Välillä tuntuu siltä, että ne ei osaa tehdä mitään itse. Ne tarvii kaikkeen apua. Sit ne on tosi hiljasia, niil on molemmil suht paljon jotai terveysongelmii, esim. astmaa, allergioita, diabetestä ymsyms. Ja nää kaks tyttöö saa älyttömästi pojilta huomiota. Koko ajan niiden ympärillä pyörii poikalauma, joka oikein odottaa että pääsee jelppimään.

Mua vaan mietityttää, että onko se joku juttu, että kaikki 15-20 pojat haluaa olla jotai prinssi uljaita, että ne sen takia pörrää noiden avuttomien tyyppien lähellä?

Mä kyl tiedän että se riippuu myös luonteesta yms, mut mua vaan kiinnostaa, että haluaako kaikki jätkät sellasen uusiavuttoman tyttöystävän?

eräs maalais poika

mulle ei kelpais ainakaan sellainen tyttö joka ei osaa tehä mitään. ei ne sairauden oo pahoi jos ne ei tartu helposti

Nimetön

anna poikien leikkiä prinssi uljaita, älä valita. Ja ei kaikki ei tykkää avuttomista ihmisistä, varsinkin jos on huomiohuoraus avuttomuutta….toki jos on esim pyörätuolissa niin silloin on hyvä auttaa

Jasu

Noh tohon avuttomiin tyttöihin…ne haluu vaan poikia ympärille…ei ne oikeesti nyt niin avuttomia ole…

Nii, hei pojat. Älkää luulko et kaikki tytöt oikeasti on avuttomia. Se on nimittäin aika huomattava ero, kun poika saapuu paikalle. Tytöt väittää ettei tajua mistään mitään, vaikka oikeasti tietäisi asiat paljon poikia paremmin. Mutta ei voi mitään, jos se toimii.

Tyttö

Mä oon joskus pyytäny joltai pojalta että voisko se avata mulle limsapullon koska en saanu sitä ite auki . Sitte se vaan avas sen eikä ketään se tainnu haitata

peruss

Te muijat ette osaa olla ikinä tyytyväisiä… aina tehään jotain väärin saatana!!! Joskus jätetään sen takii ku on liian laiska ja ei auta TARPEEKSI.. ja joskus taas liikaa.. aina joku vialla!!!

Vastaa aiheeseen: Miks pojat tykkää avuttomista tytöistä?

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top