Siirry sisältöön

Miks se sisään tunkeminen sattuu ja mitä eri keinoi saaha orkku

13vee tyttö

Siis joo tosiaan oon 13v työttö ja varautukaa pitkään tekstiin mut plz yrittäkää jaksaa lukee sillä tarttisin helppii :)

Ite itsetyydytän lähes joka ilta ja se tuntuu ihanalta. Oon kokeillu sormil ja suihkul mut en tajuu niit muit konstei. Kerran kokeilin tunkee yhen sormen sinne mut se vaan sattu ja seuraavat 3pv mult tuli vaa verta sieltä vaikka mul ei ollu ees menkat alkanu viel.

En oo kertonu kellekkää tästä ja pelkään et jään kiinni. Katon joskus p0rn0a ja se kyl auttaa. En oo ba varma et minkä tyyppistä p0rn00 mun pitäs kattoo. Kertokaa vähä omista kokemuksistanne ja kertokaa noihin mun kyssäreihi vastauksii :)

Tyttö 14 v

Jos sormien sisälle laittaminen sattuu, niin kannattaa sitten hieroa klitorista, mulla se ainakin tuntuu hyvältä

Tytö

Mullaki se sattuu ja sen takii en oo uskaltanu laittaa sormii sisään ettei tuu verta ja mä katon vähän kaikenlaista p0rn00 mut aika harvoin kuitenki koska ei oo hyvä aivoille kattoo p0rn00 mut tietty se on jokaisen oma asia.

Liian nuori

Hei! Tiiän et oon myöhäs mut mullaki sattuu sisääntunkeminen! Itellä ei oo menkat vielä alkanu ja oon btw vähän nuorempi kun sä! Itsekkin tyydytän lähes joka päivä ja se kyllä on niin ihanaa!! Suihkua ja muita keinoja en oo viel testannu.

Hei ja mäkin oelkään et jään P0rn0n kattomisesta kiinni esm vanhemmille! 😬

Kynttilä

Ite tykkään käyttää tyynyä tai pehmoo.

Substantiivi

Siis mulla ainakin toimi jinkun verran silleensä, että laitto kaks tyynyy päällekkäin läjään ja sit siinä silleensä ”hytky” en oo varma tuliki orkku mut jossain vaiheessa tuntu et ois vaikka voinu olla

Substantiivi

Oon kokeillu monta kertaa sitä sisään työntämistä ja ei oikein tunnu hyvälle. :( [osa viestistä poistettu]

Mikaela 14v

Kannattaa aloittaa jollain pienellä rauhassa. Kannattaa kans käytttää aluks jotain käsirasvaa tai ihan liukkarii. Pepun kanssa kannattaa ol varovainen aluks kans jos sin kokeilee:)

Poika 12v

Hei oon myöhäs ja tiiän et oon poika, mutta kuulemma se toimii ainaki mun ”kavereilla”😏 et sä rullaat peittoa ja sitten vetelet sitä ees taas

Vastaa aiheeseen: Miks se sisään tunkeminen sattuu ja mitä eri keinoi saaha orkku

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top