Miksei alaikäinen voi seurustella aikuisen kanssa?

Hämmentynyt tyttö

Heippa! Minulla on aika suuri ongelma, mikä painaa mieltäni jok’ikinen hetki. Olen rakastunut (tai ihastunut) itseäni 7 vuotta vanhempaan mieheen. Itse olen siis 15-vuotias tyttö ja tämä mies on 22. Hän on minulle kuin veli, hänen seurassaan on turvallista olla ja hän on tosi hauska! Kun ensimmäisen kerran tapasin hänet, luulin häntä minun ikäisekseni. Hän on aika matala ja jotenkin lapsimielinen. Valitettavasti hän ei vaikuta siltä, että olisi kiinnostunut minusta ”sillä tavalla”. Ehkä hän kiinnostuisi minusta jos olisin kolme vuotta vanhempi? Minua harmittaa kamalasti, että olen näin nuori. Minun tekisi mieli itkeä hänen takiaan, kun minua surettaa ikäeromme. Pidän hänestä oikeasti todella paljon, enemmän kuin kukaan uskookaan.
Mikä siinä on, ettei alle 18-vuotias saa seurustella yli 18-vuotiaan kanssa? Millä tavalla se muka haittaisi kehitystäni?
Olen miettinyt, että odotan kaksi ja puoli vuotta jotta täytän 18 ja ryhdyn tositoimiin. Tosin minua pelottaa, että tämä mies on silloin varattu… Sitä paitsi kaksi ja puolivuotta on aika pitkä aika. Miten muka jaksan odottaa niin kauan?
Vai olenko minä ’sairas’, kun olen ikäänkuin pedofiilin vastakohta. Ja minun vanhemmillani on ikäeroa n. 17 vuotta, joten voisiko tämä olla jollain tavalla periytyvää?
Toivottavasti saan pian vastauksen kysymyksiini!

kokemusta

Älä herranjestas pilaa noin mukavaa suhdetta. Sinulla on vielä aikaa myöhemmin seurustella, mutta jos yrität häntä saada seurustelemaan kanssasi, voi hän jopa jättää sinut kokonaan yksin peläten satuttavansa sinua.

Meidän nuorten kehitys on oikeesti vaikea asia, enkä suosittele tekemään mitään hätiköityä. Olin 14 kun rakastuin itseäni 13vuotta vanhempaan mieheen ja samat fiilikset oli. Me alettiin seurustella, mutta hän sitten jättikin minut sanoessaan että olen liian nuori.

Kuitenki teillä on vähän eri ajatusmaailmat kun miettii. Se voi mennä baareihin ja kaikkee, mutta sä et oo vielä edes energiajuomien ikänen.

Kun olet 18 ikäerolla ei ole enää väliä. Silloin voit olla vaikka 100vuotiaan kanssa, jos siltä tuntuu. Kuitenkin jos nyt alat häntä lähentelemään, se saattaa jopa saada aikaan sen, että ystäväsi on pian vankilassa. Valitettavasti oikeudessa ei auta se, että sanot ”halusin tehdä sen itse”. Se rikos on aina aikuisen hartioilla.

15 vuotias on oikeasti vasta kehittymässä, eli ei kannata miettiä tätä. Mielipiteesi eivät ole vielä sitä mitä ne tulee olemaan, etkä näytä siltä miltä tulet näyttämään… Olet vasta kuoriutumassa (outo esimerkki, mutta ymmärrät paremmin). Itse tein sen virheen että lähdin aikuisen mukaan ja itken ja kadun sitä yhä edelleen. En suosittele, oikeasti. Odota vain ne vuodet.

Vastaa aiheeseen: Miksei alaikäinen voi seurustella aikuisen kanssa?
Huomioithan että keskusteluareenan viestit tarkistetaan ennen julkaisua. Periaatteiden vastaisia viestejä ei julkaista. Työntekijät moderoivat viestit kaksi kertaa viikossa, joten viestisi julkaisemisessa saattaa kestää joitakin päiviä.