Siirry sisältöön
MirandaUusi

Tosi mun Yhdes aiheest mistä mun on määräkeskustella, nii on vissii 4 kommenttini. Mut vaa 1 näky, en tiedä mistä nyt kiikastaa. Sillä oon parin päivän koittanu tulla tänne ja kattoo, koska mul on ollu kireitä. En tiedä mitä teen, luulen et muillakaan ei niitä akuheest näy. Vai näkyykö? Mikä täs on? Jos ylläpito näkee, nii ylläpito, voisitte hoitaa asian. Sillä tää on outoo, sillä tä mun tabletti on just hommattu, eikä oo edes mitää vikaa? Vastatkaa, pliis nii nopeesti ku vaan voitte!

Kata, verkk@ri

Moi, kiitos paljon viestistäsi!
Jotenkin oudosti viestien määrä näkyy jo ennen niiden moderointia eli viestin julkaisua. Viestit moderoidaan (=tarkastetaan) noin pari kertaa viikossa ja siksi vastauksia voi joutua vähän odottamaan. Tarkoitus olisi julkaista vastaukset niin pian kuin vain mahdollista. :-)

Terkuin verkk@ri Kata

Nuortennetin yllapito

Heippa,

Viestien määrän näkymisessä on jotain häiriötä, yritetään korjata asiaa :) Ei siis kannata ihan täysin luottaa siihen numeroon mikä siinä lukee, mukana voi olla tosiaan niitä moderoimattomia tai jotain muuta häiriötä. Toivotaan, että selviää pian.

Vastaa aiheeseen: Miksei muut vastaukset näy?

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top