Siirry sisältöön
Tietämätön

Ongelmani on aika normaali, mutta minulle iso: olen 14-vuotias enkä ole koskaan seurustellut tai suudellut poikaa. Haluaisin seurustella, mutten ikinä kelpaa ihastukselleni. Minuun on ollut moni poika ihastunut viimeaikoina, mutta he eivät ole niitä oikeita. Ensi lukuvuonna tulee luokallemme 4 uutta kundia, ja toivoisin että joku heistä tulisi poikafrendiksi. Kuitenkin, nyt haluaisin kysyä jotain: minulla on hiukan epäsuorat hampaat, etuhampaat ovat isot ja muut aika pieniä, ja ne ovat hiukan epäsuorat, muttei kauhean. Katsovatko pojat hampaita? Muuten olen omastamielestäni nätti. :) KIITOS KAUHEASTI <3

Kia – Verkk@ri

Moikka, älä huoplestu moni sinun ikäisesi ei ole ikinä seurustellut saatika suudellut ketään! Kyllä sinäkin löydät juuri sen oikean vielä joskus ;) Jokainen poika katsooo tietenkin eri asioita ulkonäössä. Joku katsoo pelkkää ulkonäköä, joku haluaa vain että tyttö on fiksu tai että hänellä on hyvä huumorin taju. Jokainen poika ja tyttö on yksilö ei siis voi määritellä että katsooko pojat hampaitasi, joku voi katsoa ja joku toinen ei voisi vähempää välittää siitä minkälaiset hampaat sinulla on. Ole siis rauhassa, kyllä se oikea vielä sattuu tiellesi! ;) Hyvää kesää! :D

jani 96

jos hymyilee suu auki niin ne tulee nähtyä muuten ei juurikaan mut kyllä kai se tuntuu suudellessa.ehkä

JokuRandom(:

Luulen ettei kyse ole siitä etteikö kukaan susta pitäis… Monet aikuisetkaan ei ole välttämättä seukanneet koskaan. Kyllä sulle tulee vielä ”se oikea” kohalle, mä tiiän sen. Ja tytössä en hampaita ekana katso:) Itekkin oon 14 ja alotin juuri seurusteleen ekaa kertaa ihastukseni kanssa<3 ja onnea sulle pojan etsintään! Kyllä sä löydät viel sen oikeen! ;-)

blöä

Kyllä se aika vielä koittaa että tulee oikee ihminen kohalle:) Itellä oli vähän samat fiilikset viime vuoden puolella, oon siis 15v tyttö ja oon seurustellu puol vuotta. Onnea etsintään ;) !
Ja ai niin – ei ne hampaat niin tärkee asia ole, itellä on raudat ja ne häirii enemmän kyllä itteä ku kumppania :D Eikä ne ees tunnu suudellessa jos ei iha varta vasten koita tunnustella.

Tyttö 14-v.

Ei ne ainakaan suudellessa tunnu, ei tunnu hammasraudatkaan. Ellei sitten ihan kunnolla rupee sillä kielellä tutkimaan.

Sama joka aloitti keskustelun

Mutta minulle tulee raudat, ja minulla ei ole tullut vielä kulmahampaita. Ne tulevat kuulemma olemaan ”vampyrin hampaat” ja sitä ennen minun yksi kulmamaitohampaan on lähdettävä, tämä tarkoittaa, että minulla tulee olemaan kamalat kulmahampaanalut ja ”reikä” kahden hampaan välissä….

Nimetön

Ite oon tyttö ja no, mulle mun poikaystävässä kaikki mitä ajattelin aluksi vikoina, niinkuin ulkonäössä, on nyttemmin niitä parhaita juttuja :3 Enkä vois kuvitellakaan sitä ilman niitä :3

Nimetön

En minäkää oo koskaa seurustellu tee tyttö 15 vee mut ei se mua pahemmin haittaa, koska ei kumminkaa kuka tahansa kelpaa. =) Säätöö ollu joittenki kanssa aika paljon, mut eipäs oo ollu halua jatkaa, pittää sitä nyt ensiks löytää se joku josta oikeasti vois tykätä ennenku alkaa miettiin ees seurustelua.
Niin ja en usko et se haittaa, jos se poika tykkää susta ittestään nii ei se hampaita katsois.

Vastaa aiheeseen: Miksen kelpaa?

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top