Siirry sisältöön
nollaykstoistane

Täs vähä ennen koulun alkua mun yks luokkakaveri kävi meillä, ja se näki et mul oli legoja lattialla ja pehmolelut täyttämässä sänkyä, nii nyt se on sitte menny kertomaa siitä koko luokalle ja saan joka ikine päivä koulussa kuulla kuinka lapselline oon ku leikin:( mua ketuttaa se tosi paljon ku en saa tehdä mitä tykkään ja toivon että edes joku vastais tähän.

”,

Muista yks juttu, älä lopeta tän takia leikkimistä! On ihan huippua jos pystyy leikkimään pitkään! Se teki väärin… Tsemppiä sulle!<3

Joku ihminen

Tuskin auttaa mut jos uskallat niin sano sun luokkalaisille et saat olla semmonen ku haluut, jos et oo viel sanonu(:

011 kans

Eihän leikkimises oo mitään noloo. Jätä kiusaajat omaan arvoonsa. Jos tilanne pahenee, kerro esim opettajalle. Tsemppii

🔥Feeniks🔥

Ssiis oot jotai 13 tai 14 vuotta, on normaalia että leikkii ton ikäsenä:)

Moonis Army_bab honey😍😈💜

Hellou! Arvaapas mitä?

Mä oon 16v ja leikin ihan normaalisti ja se on täysin normaalia leikkiä. Mun mielestä on vaan ihan super noloo jos lopettaa leikkimisen vaan koska on ”liian vanha” siihen. En suosittele olemaan enää väleissä tommosten lörpötteliöitten kanssa. Sano vaikka niille tää:

”Mitä väliä vaikka leikin!? Mulla on sentään taito joka teiltä puuttuu, koska on aika noloa lakata leikkimästä koska on muka liian vanha sille! Te ootte silti vielä lapsia, ja lapsen työ on leikkiä ja se on muutenkin täysin normaalia leikkiä. Jos lopetat leikkimisen niin se on tavallaan kun lopettais työt ja jäis työttömälle.”

Sillä ne on alle 18v niin ne on vielä lapsia. Voit vielä vaikka ilmottaa että sä tiedät jonkun 16v tyypin joka leikkii vieläkin. Itseasiassa sano vielä tää jos ne sanoo sua lapselliseks:
”Niin koska mä oon lapsi ja niin ootte tekin.” Jos ne sanoo että ne on teinejä niin tässä viesti 16v tyypiltä: ”Ei te ette oo vielä teinejä, te ootte teinejä vasta peruskoulun jälkeen.”

Minä kiitän ja kuittaan vielä.

Mielikuvituksellista päivän, yön, illan, aamun yms jatkoa ja heihei!

Ciaó!

Heipparallaa

Siis wait… 011 ei sais leikkiä??!!! Kyllä saat! Sä saat tehdä mitä haluut niin pitkään kun haluut. Ja sitä paitsi legoilla on kiva rakennella munkin mielestä vaikka oon sua paljon vanhempi.
Älä välitä niistä muista. Ole rohkeesti oma itses <3

Pusheli Pasheli

Iteki vielä leikin legoilla ja kyl mullakin on kaikki pehmolelut sängyssä :)
Älä välitä toisten mielipiteistä, saat olla just sellanen kun ite haluut. Ja muuteniin, jos sun kaverit ei hyväksy sua sellasena kun sä oot ja kiusaa sua niin ei sun ees kannata olla niiden kaa. Ne ei ansaitse sua! <3

Arvedávgi❤️‍🔥🌈

Ensinnäkin legot ei oo millään tasolla lapsellisia; joidenkin rakennussarjojen suositusikäraja on 14+. Ja mun kaverilla, joka on samanikänen kun mä (09) on varmaan yhä sänky täynnä pehmoja. Kuule, leiki niin paljon kuin vain sielu sietää. Siihen ei välttis oo myöhemmin aikaa.

PS. Sun ikäsenä mä leikin aina mun kaverin kaa Tylypahkaa meiän kotona, eikä kukaan mennyt siitä valittaa. Kyllä tää nuoriso on menossa huonoon suuntaan, kun ei jätä toisiaan rauhaan😂

Koljatti

Kyllä kovat tyypit tekee just mitä huvittaa välittämättä siitä, mitä toiset ajattelee. Et vaan välitä, vaikka toiset selittäis mitä.

.

.

nollaykstoistane

En arvannut et jotakuta kiinnostaa vastaa tähä, kiitti vastauksista, ainut asia vaa o et joudun niiden paskiaisten kanssa viettämään 32 tuntia viikossa:(

Vastaa aiheeseen: MIKSI

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top