Siirry sisältöön
Tyttö 010💋

Eli siis tän päivän ruokailu oli ehkä kiusallisin kokemani. Mutta ennen sitä selitän kaiken. Mun bff on ollu yhen pojan kanssa yhdessä mutta mun bff jätti sen koska ihmiset kiusas/ painosti sitä sen takia. Sen jälkeen mun bff ois halunnut sen takas mutta yhtäkkiä se olikin yhdessä toisen tytön kanssa! Siis en tiiä mitä siinä tapahtu mutta koko sen ajan mä olin ihastunut siihen poikaan mutta en vaan voinut puhua sille kun se ei kiinnittänyt muhun mitään huomiota ja se oli yhdessä toisen kanssa ja muutenkin jos oisin puhunut sille, mun ja mun bff: än välit ois luultavasti mennyt poikki koska se poika oli sille niin tärkeä ja se oli jo varastettu siltä yhdesti. Mun kaveri oikeesti rakasti sitä poikaa, että en vaan voinu viedä sitä siltä.
No nyt oon kasilla ja tosta kaikesta draamasta on kulunut vuosi, jonka aikana mun kaveri on vihdoin päässy yli siitä pojasta, vaikka se välittää siitä kyllä edelleen.
Luulin jo että se draama ois siis loppu ja voisin vihdoin keskittyä kouluun mutta olin väärässä, koska tänään se poika ja mun kaveri jutteli koulupäivän alussa kun meillä oli espanjaa ja se poika kysy nun kaverilta että onko yks ope kiva. No mun kaveri vastas jotain että joo. Sitte se kysy että onko sillä opella lempioppilasta ja mun kaveri sano mun nimen( itse pidän itseäni kyllä vain tavallisena oppilaana eikä tällä kyseisellä opettajalla ole lellikkiä, mutta ikävä kyllä kaverini ajattelee että olen paras oppilas.) No sitten kun nähtiin ruokailussa toisen kerran niin se vaan tuijotti mua melkeen koko ajan ja vielä kun kävelin ohi se oikeen käänsi päänsä 150 astetta vaan että näkis mut. Että mitä hitsiä?! Aluksi se ei ees huomaa mua ja nyt se vaan tuijottaa mua?!????!!! Onko se nyt yhtäkkiä ihastunut muhun tai jotain? Tää poika on ihan kiva, se ei ole enää yhdessä kenenkään kanssa ja mun kaveri ei enää välitä siitä niin voisinko vihdoin mennä yhteen sen kanssa? Vai välittääkö se ees musta? Pliis auttakaa!!

Tyttö010💋

Tulin vaan sanoon että mä en ole tota kirjoittanut, mun nimimerkki on ”Tyttö010💋” jollain toisella on ”Tyttö 010💋”.

Sanoin vain sen takia ettei tule väärin ymmärryksiä😊

Tyttö 010💋❤️🌹

Okei, no en tiennyt että täällä on toinenkin Tyttö010💋, joten vahdoin mun nimimerkkiä.
Eipähän tuu sitte väärinymmärryksiä eikä kukaan luule että haluaisin matkia ketään. Sori kummiski. Ja ois kiva saada vastauksia, koska niitä oikeesti tarviin.
Ps: se poika tuijotti mua koko edellisen viikon…

Tyttö010💋

Kiitos sulle että vaihdoit hieman nimimerkkiä🥰
Mutta tää on mun mielipide, kyllä se susta ainakin on kiinnostunut. En osaa valitettavasti auttaa koska ittellä sama tilanne🫣

Vastaa aiheeseen: Miksi?

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top