Siirry sisältöön
Hämmentynyt

Mä en tarkoita tätä pahalla, mutta ihmettelen vain, että miks te poistatte kaikkien viesteistä niiden painot? Jos henkilö X laittaa viestin ”Olen 250cm pitkä ja painan 97kg, olenko ylipainoinen?” Niin mitä järkeä sitä koko viestiä on julkaista, jos te poistatte sen painon sieltä? Silloinhan koko kysymys ”olenko yliPAINOINEN” menettää merkityksensä.

Joo mä ymmärrän, että joku vois kokea ahdistavana sen, kun joku toinen puhuu netissä ylipainosta ja on liian samankaltaiset mitat kuin itsellä. Mahdollisesti joku rasittava trolli tulis kettuilemaan ”oot ihan sika läski hyihyi”, mutta miksi sitten ette vain yksinkertaisesti jätä julkaisematta niitä viestejä? He eivät muokkauksen jälkeen kuitenkaan saa täältä apua, koska kukaan (eivät tietenkään ne trollit, mutta samalla oikeatkaan ihmiset) ei voi kertoa heille mitään heidän tilanteestaan.

Kaipaisin tähän selvennystä,
Ystävällisin terveisin
Hämmentynyt

MLL Ylläpito

Hei ”Hämmentynyt”,

Emme enää julkaise viestejä, joissa kysytään pituuteen ja painoon liittyviä kysymyksiä, kuten ”painan xx ja olen xx pitkä, olenko ok?”. Tämä siitä syystä, että toisen olemusta on mahdotonta arvioida pelkästään lukujen perusteella ja toista näkemättä. Viestit, joissa on omaan painoon ja pituuteen liittyvien kysymysten ohella muutakin sisältöä, julkaisemme osittain.

Vastaa aiheeseen: Miksi?

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top