Siirry sisältöön
TheLittleMuffin

Olen 5-luokkalainen tyttö. Olen melko lauta. Meidän luokkalaisilla on suurimmalla osalla A-B-kuppi, ja ne joilla se koko on, rehvastelee sillä koko ajan. Ja sitten niitä, joilla ei ole rintoja, arvostetaan vähemmän. Ja miksi!? Siksi, koska näiden rinnat eivät vielä ole kasvaneet niin paljoa! Siis mitä väliä sillä on, onko pienet vai suuret rinnat, kun luonne on aina sama! Ainakin minulle tulee sellainen olo, että olen muita huonompi, kun en ole kehittynyt. Mutta eihän asia niin ole. Jokainen kehittyy omaa tahtiaan, eikä kavereiden tarvitse tulla kommentoimaan: ”Eihän sulla oo rintoja ollenkaan, miks käytät noita AA-kuppeja??”. Miksi tästä tehdään niin iso numero? Sitä paitsi, jos oikein ajatellaan, me, jotka emme vielä 11-vuotiaina näytä naisilta, olemme onnekkaita. Voimme olla lapsia pidempään, eikä tarvitse miettiä että ”Milloinkohan ne kuukautiset taas tulevat…” ym. Ja eihän kukaan voi sille mitään, onko lauta vai rintava.
Haluaisinkin nyt kysyä, että onko kukaan muu kokenut tällaista??

Toivottavasti autto jonkin verran.

Juu. Oon nyt seiskalla, eli oon sua kaksi vuotta vanhempi Tosin täytän parin kuukauden Päästä neljätoista, mutta ei siitä sen enempää.
No mulla on A75 eli ei mikkään hirveen iso. Onha munkin kavereilla varmaan jotain b-c kuppei.. mut hei haloo Onko sillä jotain välii?
Ei !!!!
Ite en ainakaan haluais mittää ”valtaisia” se antaa ehkä huomiota pojilta niinku jotkut tapaaa sanoo (en kuulu niihin) mutta silti.
Mulla ois ongelmia jos mulla ois isot rinnat koska se hankaloittais mun harrastusta. Ja muutenki.
Jos on laiha ei todennäköisesti ole isot rinnatkaan, joten älä huoli. Muutenkin rinnat on melkeen vaan rasvakudosta.

PoikaVain

Minun mielestäni kuppikoolla ei ole mitään väliä luonne on se tärkein ei tissien koko

Nimetön

Pienet tissit on paljon kivemmat kuin isot. Isot on tiellä ja tulee selkävaivoja sitten vähän vanhempana tai jo nuorena jos on heikko kunto, ja tarvii ihan hemotukevat urheilurintsikat jos meinaa harrastaa liikuntaa ja on semmoset hillittömät melonit.. :/

Ja mun mielestä hirmu isot tissit on aika pelottavia! Näyttää siltä että jos tyyppi on vielä paljon pitmpi kun ite on niin sit kun sitä halaa niin hukkuu niihin tisseihin tai jotain… Hyy. D:

Sartsu – Verkk@ri

Moikka!

Kiusaaminen on AINA väärin. Turha siis etsiä syytä kiusaamiselle, koska mitään hyväksyttävää selitystä siihen ei yksinkertaisesti löydy.

Onneksi sulla vaikuttaa olevan ihan hyvä itsetunto, älä välitä jatkossakaan muiden kiusaamisesta, oot vahva ja nehän vaan nolaa ittensä sellaisella lapsellisella ja tyhmällä touhulla.. Ihanaa että sulla on poikakaveri jonka kanssa voit puhua asioista :) Muista että voit myös aina puhua jollekkin aikuiselle, joka voisi auttaa kiusaamisen lopettamisessa.

Mukavaa kesää!
-Sartsu

MLL Ylläpito

Hei ”Hämmentynyt”,

Emme enää julkaise viestejä, joissa kysytään pituuteen ja painoon liittyviä kysymyksiä, kuten ”painan xx ja olen xx pitkä, olenko ok?”. Tämä siitä syystä, että toisen olemusta on mahdotonta arvioida pelkästään lukujen perusteella ja toista näkemättä. Viestit, joissa on omaan painoon ja pituuteen liittyvien kysymysten ohella muutakin sisältöä, julkaisemme osittain.

Salla

Moikka!

Älä ajattelekkaann että olisit arvoton, kukaan ei oo. Kiusaajat ei vaan aina ajattele oman kuplansa ulkopuolelle. Ja muista et ei kannata antaa muitten mielipiteiden vaikuttaa (totta kai ne vaikuttaa) mut eihän ne ees tunne sua kunnolla jos kiusaa sua?

Sun silti kannattais puhuu tosta jollekkin, koska se vois helpottaa,mä oon nimittäin joskus uskaltanu avata mun suuni ja olla olematta se henkilö jota kiusataan. Mieti että kuka sun lähipiiristä olis sellanen henkilö kehen luotat, toisaalta esim. koulun kuraattorikaan ei oo huono vaihtoehto jos se vaikuttais kivalta tyypiltä.

Kaikkea ei todellakaan tarvii kestää en mäkään olis kestäny, ja onneks uskalsin avata suuni.

Uskon ja toivon et kaikki kääntyy paremmaksi :) oot varmasti tosi hyvä tyyppi!

Hauskaa uutta vuotta!

Olematon

Kiitos vastauksestasi. yritän ajatella positiivisemmin ja yritän myös puhua. olen tosi kiitollinen että vastasit :D onnellista uutta vuotta! :)

Kia – Verkk@ri

Moikka,

ikävää kuulla, että sua on kiusattu. On todella ikävää, että nuoria kiusataan nykyisin niin paljon. Tulee kuitenkin aina muistaa, ettei kiusaaminen ole koskaan oikein ja, ettei kiusatussa itsessään ole vikaa, vaan kiusaajissa. Kiusaajilla on erinäisiä syitä kiusaamiseen, he voivat olla kateellisia sinulle tai esimerkiksi epävarmoja itsestään.
Suosittelisin, että menisit puhumaan ajatuksistasi jollekkulle luotettavalle aikuisille, esimerkiksi vanhemmillesi. Mikäli tämä tuntuu huonolta idealta, voi hyviä vaihtoehtoja olla myös koulun kuraattori, koulupsykologi tai terveydenhoitaja. He ovat vaitiolovelvollisia, ja heidät on koulutettu auttamaan jokaista nuorta.
Ja viimeiseksi, muista! Et ole yhtään sen huonompi ihminen kuin kukaan muukaan. Et varmasti jää yksin, kunhan jätät kiusaajat omaan varjoonsa. He eivät ansaitse kyyneleitäsi tai aikaasi! Olet täydellinen juuri tuollaisena, muista se!

Voimia ja hyvää uutta vuotta! :)

T: Kia

Vastaa aiheeseen: Miksi?

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top