Siirry sisältöön
Ap

Olen 17-vuotias tyttö. Olen blondi ja pukeudun melko ”tavallisesti”, sellaisiin vaatteisiin joista itse pidän.Omasta mielestäni olen ihan suhteellisen hyvässä kunnossa, urheilen paljon. Olen sinut itseni kanssa, mutta en kuitenkaan pidä itseäni minään mallina. Olen luonteeltani avoin, sanavalmis, luotettava ja sosiaalinen. Minulla on useita poikapuokisia kavereita, mutta ongelmana on että minusta tuntuu ettei kukaan koskaan kiinnostu minusta ”sillä tavalla”:( Miksi miehet eivät koskaan kiinnostu minusta vai enkö vain ole vielä löytänyt ”sitä oikeaa”? En ole kamalan nirso ja olen usein yrittänyt tehdä aloitetta ihastuttuani johonkuhun, kuitenkin tuloksetta. Minulla on kyllä ollut muutamia ”säätöjä”, mutta koskaan en ole päässyt etenemään seurustelun tasolle…. auttakaa! Mikä minussa on vikana kun en kelpaa kellekkään?

[Viestistä poistettu osa.]

Kuin sinä

Kirjoituksesi perusteella olet ihan kuin minä, mutta tyttö. En siis osaa auttaa, mutta tieto siitä, että on toinen, jolla on sama ongelma, saattaa auttaa. Et ole yksin.

Azzie

Surullista kuulla, ettet mielestäsi kelpaa kenellekään. Suhdeasiat ovat joskus vähän kinkkisiä, oli minkä ikäinen sitten tahansa. Luulen, ettet ole vain löytänyt sitä oikeaa vielä, mutta asiaa tietty auttaa, jos itse myös ilmaisee miehelle olevansa kiinnostunut hänestä. Osa miehistä saattaa olla hyvinkin ujoja, eikä joku, joka olisi kyllä ihastunut sinuun, välttämättä vain uskalla kertoa. Joten kannattaa olla myös itse se rohkea osapuoli asiassa, ja mennä juttelemaan ja tutustumaan ihastukseensa, ja kertoa, kun ajankohta tuntuu hyvältä. Usko pois, kelpaat aivan varmasti jollekin mukavalle miehelle :)

Ambition

Itselläni on samanlaisia kokemuksia :/ Mutta olen poika. Luulen, että kyse on siitä, että tunteen täytyy olla molemminpuolinen. Kuulostat tosi kivalta tyypiltä sen perusteella, mitä olet kertonut, joko he eivät ole olleet valmiita tai tunne ei ole ollut molemminpuolinen. Ei suhde kannata, jos se ei ole molemmille mielekästä. Olen varma, että löydät jonkun, olet vain avoin :) Ainoa mitä nyt voi tehdä, on odottaa ja katsella merkkejä, jos joku olisikin kiinnostunut.

Samu, nuortennetin toimittaja

Hei!
Kiitos viestistäsi tänne meille nuortenettiin :)
Kerroit viestissäsi ette kelpaa kenellekkään.

Minusta on todella surullista kuulla, että ajattelet asian sillä tavalla.
Sinussa ei ole ongelmaa! Suhdeasiat ovat vain todella monimutkaisia.

Kuulostat todella kivalle ihmiselle :) Luonteistasi päätellen.

Varmasti tapaat vielä sinulle sopivan!
Tähän loppuun laitan pätkän yhden biisin sanoista :)

”Jos lähden rakkautta etsimään,
olen varma se ei vastaan tuu.
Mut jos lähden vaan elämään
niin saatan joskus rakastuu,
ja uskon et asiat tapahtuu.” (Haloo Helsinki, kuussa tuulee)

Mukavaa talven odotusta sinulle!

~Samu, nuortennetin toimittaja~

E~r

Ei ole niin että kelpaa vaan aika ei ole vielä koittanut.

Vastaa aiheeseen: Miksi en kelpaa kellekkään?:(

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top