Siirry sisältöön
🌈rainbow🌈

Eli voiko joku kertoa hyvän syyn siihen, että muita ”haukutaan” homoksi.
Ja ihan tiedoksi vaan, että homo EI OLE haukkumasana!!!
Ja se satuttaa ihmisiä jotka kuuluvat lgbtq+ yhteisöön.
Voisitteko siis lopettaa sen. Kiitos! :)

Suonjar

Mistä tahansa sanasta voi periaatteessa tehä haukkumasanan vaan tekemällä siitä. Jos mä rupeisin haukkumaan kaikkia tuoleiksi, tuolista tulis ikävä haukkumasana. Homous sitäpaitsi oli 70-luvulla valitettavasti järkyttävää lähipiirille.

Poika 16v

En tiedä nyt sun ikää mut ite heittäisin tästä jotai ehkä about 14v mut siis ni se juttu on et etenkin tällöin ku porukka on nuorta ni moni ajattelee et pitäs kaikkien olla samanlaisia ja lgbtq+ on vähemmistöä. Sanosin et yleensä ne ketkä ei uskalla olla erilaisia massasta yrittää halventaa niitä ketkä uskaltaa olla erilaisia eli ne perjaatteessa on vaan kateellisia. Sit taas siinä et joo se loukkaa mut valitettavan monet ei jaksa kiinnostua siitä loukkaako se jotain muuta, etenkin niinku sanotaan nyt vaikka ennen jotai 25-30v. Loppuun vielä näin vaan mainitsen, että itekkin olen bi. Se riippuu paljon siitä millainen tyyppi oot mut ite en vaa jaksa valitettavasti välittää monestakaa asiasta, jos olet ihminen kuka viitsii niin olet todella hyvä ihminen :)

moms spaghetti🇺🇦

mietin ihan samaa, kuulun lgbtq yhteisöön ja se loukkaa mua, ku jotku haukkuu muita homoiksi, ja kun he halveksivat homoja ja muita lgbtq yhteisöön kuuluvia ihmisiä.
kerran ku olin ulkona mun entisen kaverin kaa, nii kuulin ku joku huus jotain ”haistakaa 💩 homot ja lesbot” ja siis mua ärsytti niiiiiiin paljon >:(

K [Nimimerkki muutettu]

Se saa toisen osapuolen näyttämään heikommalta.

14v( koht 15v) tyttö 😍😈🥓💖💜💙Bi

Oon miettiny kyllä ihan samaa. Mut jotkut pojat saattaa haukkua toisia poikia homoiks vaikka ne kumminkin ite on homoja mutta ei vaan haluu kertoo sitä ettei kukaan rupee kiusaamaan. Ja niille voi sano vaan, että olkaa omia itsejänne ja älkää epäilkö mitä muut sanoo. :)

.

Siihen ei voi kertoa mitään hyvää syytä! Haukkuminen joka loukkaa isoa ihmisryhmää tai ylipäätään haukkuminen on aina väärin.

Ihmeissään

Mutta eikö homo oo tavallaan haukkumasana koska jos joku sanois mua homoks en ainakaan sitä koteliaisuutena ottais. En tarkota mitään pahaa arvostan jokaista sellasena ku ne on.

moms spaghetti🇺🇦

homo ei sais ole haukkumasana, se on seksuaalinen suuntautuminen.
ketään ei sais haukkua homoksi, koska homo tai homous on nii luonnollinen sana ja tänäpäivänä se ei sais olla haukkumasana :]🌈✨
kyllä se pahalta tuntuu ku joku sanoo haukkuvalla äänen sävyllä ”oot homo, hyiii” :|

mutta kyllä, se on jollain tapaa haukkumasana vaikka se ei todellakaan sais olla🌈🏳️‍🌈❤️

Vili

”Ihmeissään” Olet kyllä oikeassa.

Stacy

Samaa mieltä kaikkien kanssa joitten mielestä homon ei pitäis olla haukkumasana. Ei ole reilua haukkua homoksi, eikä miksikään muuksikaan. En ite oo homo tai lesbo, mut ei se haukkuminen silti oo mun mielestä reiluu.

PuShEeN

Oikeasti, en tajusa miten ihmiset ovat edes saanet ajatuksen, että homo on haukkumasana. En tajua! Homot voi olla ihan yhtä kivoja ja mahtavia kuin heterot!! Tsemppiä kaikille homoille joita on joskus haukuttu, te ootte just täydellisiä kun te ootte!!! ✨😘😄

hyvää

Nuorena ollaan epävarmoja itsestä joten muiden haukkuminen toimii tavallaan tapana yrittää varmistaa omaa itsetuntoa. yleensä haukkuma sanoilla ei ole mitään loogista perustetta esimerkiksi homottelu tuntuu vain olevan sellainen helppo yleinen haukkuma sana.
Joskus kun kävelin tupakka paikan ohitse minulta kysyivät poltanko johon vastasin että en jonka jälkeen sieltä alettiin homottelemaan.

🪔🕯

Vieläkö homo on haukkuma-sana? Mä luulin, että se meni pois muodista viimeistään 2010-luvulla…

Lulu<3

Mäkin olen miettinyt samaa! Sehän on helvetin homofoobista D:

Vastaa aiheeseen: Miksi ”haukutaan” homoksi???

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top