Siirry sisältöön
pisara

Poika, josta tykkään osoitti selvästi tykkäävänsä minusta. Hän katsoi minua todella pitkään silmiini ja hymyili kauheasti minut nähdessään. Hänen äänensä värisi, kun moikkasimme toisiamme. Sain hänen numeron käsiini ja ehdotin että tutustuisimme. Hän kieltäytyi ystävällisesti. Silti jälkikäteen hän on osoittanut olevansa kiinnostunut minusta. Aivan kuin hän tarkkailisi liikkeitäni, jotta ’sattumalta’ kohtaisimme. Kerran tämän tapahduttua juttelimme vähän. Sen jälkeen olen ollut liian ahdistunut puhumaan hänelle. Hän vaikuttaa olevan ujo aloittamaan keskustelua kuten myös minä. Enää liikkeitteni seuraaminen ei tuota hyötyä. Sillä liikun ulkona kovin vähän. Ehkä minun pitäisi alkaa liikkua taas enemmän paikoissa, josta minut voi tavoittaa.
Mitä tuumitte tästä?

PomPom

Jos hän on ujo niin veikkaan että hänelle voi olla vaikeaa tunnustaa tunteitaan ja sanoa haluavansa tutustua, kannattaa just liikkua paikoissa mistä sua tavoittaa mutta vaikka ja myös vinkata tälle vähän vaivihkaa esim. ”jep, mutta pakkailen tossa reppua kun huomenna menen paikkaan X ja sitten kavereiden kanssa paikkaan Y”
Jos satutte keskustelemaan, ja ehkäpä hän rentoutuisi ja alkaisi itsekin puhumaan vähän enemmän jos aloittaisit keskustelun vaikka sanomalla jotain päivänselvää, ei mitään järisyttävää ja henlilökohtaista ensiksi? Vaikka säästä tai harrastuksista tms. jotain?

Sometimes love needs some help, mutta tsemppiää! :)

pisara

Joo kiitos neuvosta :) on varmasti parempi aloittaa jostain aiheista kuten harrastus tai ilma ettei toinen pelästy.
Uskon neuvostasi olevan apua. :)

Vastaa aiheeseen: miksi ihastukseni käyttäytyy näin?

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top