Siirry sisältöön

Oon siis ollu nyt hetken pois koulusta ja muutama koe rästissä eli pitäis tehä ylihuomenna kaks nyt oon iha paniikissa et mitä teen ku en oo lukenu muutenki stressaa koulusta liikaa mutta valehtelin jo opollekkin ku puhuttiin jatko-opinnoista, että en aio rasittaa itteeni liikaa. Nyt itken täällä ku en jaksa lukee kokeisiin ja läksytki pitäis tehä enkä tajua niistäkään mitään. Mitä mun pitäis tehä en uskalla kertoo kellekkään. En tiiä tietääkö jotku jo ku mulla siis ei ollu viime todistuksessa yhtää 8 eli nyt kaikki sanoo mulle sii etten saa rasittaa itteeni, mutta en pysty olla välittämättä ja sanon aina et yritän etten rasita. En ikinä viitti sanoo etten jaksa ja rasitan jo valmiiksk itteeni aivan liikaa. Terkkari sano ku oli terveystarkastus et mee puhuu kuraattorille jos rupee ahdistaa, mut en haluu olla ”sairas” tai sillee jos tajuutte…

Mai, verkk@ri

Moikka …!
Ensimmäiseksi haluun sanoa, että se ei tee susta millään tavalla ”sairasta” jos käyt kuraattorilla juttelemassa. Se on rohkeaa, jos uskaltaa myöntää itselleen, että ”hei nyt mä tarviin apua”. Tässä tilanteessa voisi olla ihan hyvä käydä juttelemassa kuraattorin kanssa, koska hän voi auttaa sua ja voitte yhdessä pohtia, että miten tästä tilanteesta päästään eteenpäin.
Se on inhottava tunne, kun asiat kasaantuu ja olisi paljon kaikkea tehtävää, mutta koeta pitää se mielessä, että keskittyisit ekana vaikka niiden läksyjen hoitamiseen.
Se on tottakai kiva saada hyviä numeroita todistukseen, mutta muista että ne on lopulta vaan numeroita eikä ne määrittele sua ihmisenä.

Tsemppiä tän tilanteen kanssa! :)

Auttaja

Moikka! Mä niin tiedän sun tunteen. Mul oli samanlaisii ongelmii ja stressasin kaikista ja sit ahdisti hirveesti. Mut oikeesti ku vaa puhut suoraa opolle tai kuraattorille nii se autto ainaki mua. Kyl ne ymmärtää.

Vastaa aiheeseen: Miksi kaikki stressaa nii paljon?

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top