Siirry sisältöön
14 tyttö

Olen 14 tyttö jolla ei oo kavereita. Minua kiusataan koulussa paljon ja saan kotona paniikki kohtauksia sen takia. Mulla on 2 hyvää kaverii, mutta mietin joka päivä, että onkohan ne mun kaa vaan säälistä. Koulussa mua kiusataan, koska kävelyni on vammaisen näköistä ja tunen oloni vammaiseksi, kun kävelen. Vaikka lääkärissä mulle sanotaan etten oo vammainen en usko sitä. Ainut asia mitä haluaisin on kaveri, mutta en tiedä miten se onnistuisi. Ja en koe itseäni arvokkaaksi esim. En koe ansaitsevani mitään. Ja en halua puhua tästä läheisille, koska en halua huolestuttaa heitä. Välillä haluaisin päästä pakoon arjesta, koulusta ja niin. Ja vaikka kotona asiat on tosi hyvin koen silti syyllisyyttä siitä että perheeni on saanut tällaisen lapsen. Koen myös olevani todella ruma, koska niin kaikki mulle sanoo ja pelkään etten ikinä saa omia lapsia, koska en usko, että kukaan haluaisi olla kanssani. Kun sanoin kaverille olevani ruma hän vain oli hiljaa en hae sääliä vaan haluaisin tietää mitä voisin tehdä asialle ja haluaisin lähinnä vertaistukea joltakulta.

12 vuotias ihminen

Hei! Harmi, että sua kiusataan koulussa ja oot yksin. Pystyn samaistuu sun tarinaan, koska mua kiusataan koulussa enkä uskalla kertoo siitä.

Muista, että tuut löytämään varmasti jonkun sulle sopivan ihmisen sun rinnalle kunhan vaan oot rohkee ja uskallat tutustua muihin. Mä oon varma siitä. Oot upea just sellaisena kuin oot ihan sama mitä muut sanoo. Yritetään yhdessä muistaa, että niissä kiusaajissa se ongelma on ei meissä.

Oot upee muista se. Tsemppiä sulle sä selviät kyllä ja löydät jonkun ihmisen.

Kissamummo

Ihmiset! Täällä MLL sivustoilla on chat jossa voit puhua ammattilaisen kanssa anonyymisti! Itse olen käyttänyt sitä paljon ja se on auttanut!
Muista että olet täydellinen juuri niin kuin olet! Suosittelisin kuitenkin puhumaan vanhempien kanssa, mutta täältä MLL sivustoilta on hyvä aloittaa. Olet rohkea! Kukaan ei ansaitse tulla kiusatuksi!
💋
Jaksamisia!
T: Kissamummo

Argh

Jos kukaan muu ei, niin mä rakastan sua. Rakastan jokaista, jolla on hyvä sydän. Katso peiliin ja mieti edes yksi pikkuinen asia, mikä sussa on hyvää. Oli se sitten yksi kivan muotoinen näppylä tai joku ihana asia luonteessa. Koska niitä sussa on! Sun kiusaajat on kusipäitä. Se, että sä kävelet eri tavalla, on ainoastaan ihana asia, koska sä erotut massasta, mikä on MAHTAVAA. Erilaisuus on rikkaus.

” last christmas I gave you my heart”…❤️

NE IHMISET JOILLA ON HYVÄ SYDÄN RAKASTAA SUA❤️❤️❤️❤️
Mä rakastan sua ja moni muukin!
Oon pahoillani että sua kiusataan ja että saat paniikkikohtauksia.
Kiusaajat tekee väärin ja niissä on se vika ei sinussa!!! Oot ihana ihminen.
Älä välitä niiden ääliöiden ( eli sun kiusaajien) mielipiteistä, koska ne on yhtä roskan kanssa.
Tiedän miltä paniikkikohtaus tuntuu.
Se on aivan kauheeta ja susta tuntuu että kuolet. Ne kiusaajat on yhtä roskakorista kaivetun puoliksi syödyn donitsin kanssa joka on homehtunut ja mädäntynyt ja tiedän että niiden ajatuksetkin on sitä luokkaa. En ymmärrä mitä ne hyötyy siitä että tekee muille surkean olon 😣😠😥
No kuitenkin oot ihana ihminen ja monet rakastaa sua ja oot kaunis.
Ei sun läheiset häpeä sua vaan rakastaa ja haluaa varmasti tietää että mitä sulle kuuluu ja miten koulussa menee joten avaudu niille vaan rohkeasti. Ja jos et halua avautua niille itsesi takia niin tee se edes minun ja kaikkien muiden susta välittävien ihmisten takia.
Tsemppiä ja toivottavasti auttoi!

Kiusaajan tyttöystävä

Ei kukaan vihaa sua.

🎊SiiriSiren🎁 (ei oikee nimi)

Ei voi olla nii et kaikki vihaa. Mee vaik ulos nauttii kauniista säästä.

Vastaa aiheeseen: Miksi kaikki vihaa mua

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top