Siirry sisältöön
Se ärsyttävin kai

Kaikkien meidän luokkalaisten mielestä oon ärsyttävä ja se joka valittaa kaikesta. Vaikka yritän tehdä mitä niin kaikki on mulle silleen että: turpa kiinni,painu ties minne ja muuta ilkeitä. Se ei oo koulukiusaamista koska ne on mulle joskus ihan kivojakin ja on mulla kavereita mutta mitä mun pitäis tehä etten olisi niin ärsyttävä muiden mielestä?AUTTAKAA

i think im not ur mom

kannattaa kertoa opelle, jolloin hän ehkä voi asiasta puhua sinun ja luokkalaistesi kanssa(tarkoitan että aina yks tai pari kerrallaan ja luokan ulkopuolel)

kerro myös vanhemmille niin ei ihmetellä jos kotiin tulee aiheesta viestiä.

Ei oo ok jos jotkut huutelee mitä sattuu pahaa toiselle, koska se oikeesti loukkaa muita, ja sitä henkilöö jolle ne ilkeet kommentit menee.

Tsemppii sulle ja hyv loppu syksyy :)💕

Moi

Nii missä se testi olikaan :DDD

Julia, verkk@ri

Hei,

Tilanne kuulostaa ikävältä ja siltä että luokkakaverisi yrittävät jostain syystä pitää sinua tietyssä lokerossa. Mutta se miksi näin on, ei johdu sinusta. On normaalia olla epävarma etenkin nuorena, jonka vuoksi myös yhteenkuuluvuuden tarve on suurempi. Eli on siis todennäköistä että sinusta on tehty silmätikku kenties ilman mitään syytä, vain tarkoituksena tuoda nämä muut luokkakaverisi yhteen.

Muista että kaikki mikä tuntuu sinusta inhottavalta, pahalta tai loukkaavalta niin on sellaista joista on syytä avata keskustelu luotettavan aikuisten kanssa. Ajatus saattaa kuulostaa haastavalta, koska tiedän ainakin itse miten asiat halusi hoitaa koulussa itse ilman aikuista, mutta on varmaa että luotettava aikuinen voi neuvoa sinua ja keskustella näiden luokkalaisten kanssa tässä tilanteessa, niin että tilanne muuttuu. Myös muista että ei ole oikein kohdella toista loukkaavasti, vaikka välillä olisikin mukava. Eli vaikka luokkalaiset olisivat sinulle välillä hyviä tyyppejä niin se ei poista sitä että he ovat sinulle myös ilkeitä.

Muista että olet hyvä juuri sellaisena kuin olet.

Vastaa aiheeseen: Miksi kaikki vihaa mua?!

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top