Siirry sisältöön
Murtunut

Hei! olen 16v poika joka käy ammattikoulua. Minua on kiusattu päiväkodista asti olen vaihtanut koulua jo 6 kertaa eikä kiusaamiselle ei näy loppua… olen yrittänyt pyytää apua koulusta,koulun ulkopuolelta ja vähän kaikkialta… minua on haukuttu kaikeksi mahdolliseksi enkä ala luettelemaan niitä.. ensimmäinen tyttöystäväni pomppasi suosioon meidän suhteemme avulla (kyllä, kaikilla oon mahdollisuus rakkauteen vaikka olisi koulun kiusatuin poika/tyttö) ja se jätti syvät arvet en tiedä vieläkään syytä miksi hän jätti mut mutta tuntuu että se oli kavereiden ja mun kiusaajien painostuksen takia..

olen lopen uupunut kiusaamiseen vaikka siitä yrittääkin olla välittämättä siitä välittää kuitenkin ja sille ei voi mitään koska nykyisinkin koko mun luokka ammattikoulussa kiusaa mua,nimittelee, käyttää henkistä ja joskus fyysistä väkivaltaa kuten tönimistä jne. opettajat eivät välitä vaan katsovat vain toiseen suuntaan tai liittyvät mukaan.. Tässä vaiheessa lukia voi ihmetella (jos on ollut samanlaisia kokemuksia) että [osa tekstistä poistettu]. mutta takaisin asiaan. Pahin osa nykyisessä kiusaamisessa on että siihen revitään mukaan mun vähäiset ystävät eri paikkakunnilta ja myös tyttöystävä ja kaikki semmoset pervot asiat joita ei varmaan saa mainita. Tänäänkin (päivänä jona kirjoitettu) minun pitäisi olla koulussa nyt mutta lähdin koulusta kun en jaksanut sitä enää ja yritän nyt helpottaa oloani tällä. Tyttöystäväni pyysi minua kertomaan tästä jolle kulle joten päätin että kerron kaikille halukkaille kun olen luottamuspulan omaava ihminen. Jos jollakulla on jotain neuvoja tai muuta joka voisi auttaa niin pyydän että kertoisit jos vain mahdollista. Kiitos jos jaksoit lukea loppuun se merkkitsee minulle paljon..

tyttö 16

Mä täytin just pariviikkoa sitten 16…menen siis kohta lukioon ja muo pelottaa että mullekkin käy kohta noin siellä…:`( muo on alettu kiusaa ja sitä on jatkunu viimesen vuoden ajan..siis ihan tuntemattomatkin on kiusannu ja kukaan ei kerro mulle syytä! :( on haukutttu kaikeks mahdolliseks ja viety tavaroit ja puhuttu pascaa..Jopa mun ”kaveri” jotka oon kuitenki tuntenu jo 10 vuotta! Mä tiedän sun tunteen ja se on ihan hirveää..mä itken melkeen joka ilta koska mun elämäs on tullu välil ihan kamalaa…pari entistä poikaystävääki kiusaa muo ja levitteelee musta ihan keksittyi juttui…:( Mut hei muista et ME ei olla yksin :`) mäkin olen sun hengenheimolainen ja musta olis tosi kivaa jutella sun kanssasi enemmänkin ja saada vertaistukea..:) voimia sulle ja yritä jaksaa! <3 mä ainakin saan voimaa ja rohkeutta kun kuuntelen musiikkia ja yritän ajatella positiivisesti :) Ja hei, kiusaajat kuisaa koska niillä on itellään paha olla ja ne on kateellisia sulle. Joten olet niiden yläpuolella vaikka ei siltä tunnu ja he eivät sitä tajua..:)voit toki kertoa poliisillekkim koska eiks kiusaaminen oo rikos?? :) <3 kiitos sullekkin tuosta tekstistäsi..tajusin itsekkin että en ole onneksi ainoa tässä tilanteessa oleva nuori :`3

Mikke

Koulutusta karsitaan, koska rahat on loppu’. Kiusaaminen on yksi keino karsia, koska oppilaat putoavat pois ihan itse, kun eivät enää jaksa kestää kiusaamista.

Vastaa aiheeseen: Miksi koulua ei saa käydä rauhassa missään?

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top