Siirry sisältöön
Joku random ihminen (tai alien)🏳️‍🌈

Mulla on nyt jo aika kauan ollut semmoinen ongelma, että en vain yksinkertaisesti pysty luottamaan yhtään kehenkään en siis KEHENKÄÄN!!
Tämä on aika iso ongelma tällä hetkellä, koska olen nyt voinut jo hetken aikaa aika huonosti mun mielenterveyden kannalta. Itken lähes joka ilta ja mielessäni pyörii jatkuvasti itsetuhoisia ajatuksia. Välillä on parempia päivä ja joskus myös viikkoja. Mutta vain välillä. 😔
Haluaisin niin kovasti kertoa tästä jollekin mutta en vain pysty, koska en luota keneenkään. Tämä saattaa kuulostaa siltä että mun luottamus olis joskus petetty enkä voisi sen takia luottaa keneenkään. Mutta asia ei ole näin. En vain keksi miksi minun on niin vaikea luottaa ihmisiin. En pysty luottaa perheeseeni vaikka he ovat aina vakuutelleet että heille voi kertoa kaikesta. En pysty luottaa kavereihini vaikka he ovat maailman ihanimpia ihmisiä ( ainakin osa ). En pysty luottamaan edes ammattilaisiin. Tännekin kirjoittaminen vaati paljon rohkeutta minulta että pystyin kirjoittamaan tämän.
Ja siis ainoa jolle olen pystynyt puhumaan ääneen ongelmistani on koirani. Ja sekin oli niin vaikeaa että ensimmäiset viisi minuuttia jaarittelin kaikkea turhaa etten kertoisi itse asiaa. Ja kyseessä oli koira!! KOIRA!!! En tiedä mitä minun oikein pitäisi tehdä että pystyisin avautua jollekin. Musta tuntuu vaan että se on täysin mahdotonta……

MLL Nuortennetin ylläpito

Hei Joku random ihminen (tai alien)🏳️‍🌈,

Kiitos viestistäsi. Asia, josta kirjoitit, on sellainen, että haluamme tarjota sinulle vertaistuen lisäksi aikuisen tukea. Viestisi on siirretty kokonaisuudessaan myös ”Päivystäjä mukana keskustelussa” -keskustelualueelle. Lasten ja nuorten puhelimen vapaaehtoiset päivystäjät osallistuvat kyseisellä keskustelupalstalla keskusteluun. Kun päivystäjä vastaa viestiisi, julkaisemme myös viestisi tai osan siitä. Tekstisi saatetaan julkaista ajoittain hitaammin kuin muilla keskustelualueilla.

Jos haluat, voit myös olla yhteydessä Lasten ja nuorten puhelimeen (116 111) tai chattiin https://www.nuortennetti.fi/apua-ja-tukea/lasten-ja-nuorten-puhelin/.

Lämpimin terveisin,
MLL Nuortennetin ylläpito

Theia

Et ole ainoa. Samaistun tosi kovasti tohon, että ei luota ihmisiin vaikka ei ole koskaan petetty. Mulla on tosi suuri kieltäytymisen pelko, ja mielenterveysasioista kertominen on tosi vaikeaa kenellekään. En ees tiedä miks. En kerro vanhemmille, vaikka tiiän, että ne olis tukena. En kai vaan haluu et mua katsotaan huonommassa valossa. Mutta et todellakaan ole ainoa, joka kokee näin. Oma terapeutti oli viime yönä Kuu (se taivaalla oleva), joo. Ja hei, sä kirjotit asiasta tänne! Se on jo tosi paljon! Jos tää auttaa yhtään, niin yritä kirjottaa esim. kirje vanhemmille tai kavereille, jossa kerrot kaikki mielen päällä olevat asiat. Ei sun tarvitse sitä oikeasti kellekkään näyttää, mutta vaan kirjottaminen voi auttaa tosi paljon. Mutta ei todellakaan ole mahdotonta, eikä milloinkaan myöhästä. Meitä on satoja, ellei tuhansia, ellei miljoonia samankaltaisia. Jos me löydetään toisemme, me päästään kaikesta läpi, yhdessä.

Vastaa aiheeseen: Miksi mä en pysty luottamaan kehenkään!!?

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top