Siirry sisältöön
Juuli03

Miksi minua kiusataan,vaikka en ole tehnyt mitään pahaa luokalleni?
Minut hyväksyttiin viellä 1-2 luokalla,mutta 3-6 luokalla minua on alettu kiusaamaan. Esim.syrjimään,minusta puhutaan luokasaa poikien kesken,jos sanon tunnilla jonkun asian väärin. Kiusataanko minua sen takia,että en ole nopea lukemaan?

Kiusattu03

Voin sanoo kokemuksesta et ne on typeryksiä! Mua kiusattii 2-5 luokalle asti ja mua pelottaa mennä yläasteelle niitte kiusaajie takii. Mua haukuttii, syrittii ja huueltiin. Sain sen ite loppumaan jos joku vaikka sano: ”Hei! Pellethän kuuluu sirkuksee eikä kouluu!” Nii vastaisin: ”Nii tehä sinne kuulutte jote lähtekää laputtaa.”
Siis tota esimerkkiä ei oo tapahtunu mutta vastasin tommosii aina jotenki sarkastisesti tai muute vaa vastaa. Ja jos ne huutelee jotai turhan päivästä nii näytät et sää oot vahva ja katot suoraa eteen päi ja älä kiinitä niihi huomiota.
Ne hakee sulta huomiota ku ovat nii kateellisii sulle ku oot nii upee henkilö.

Jaksa ja muista sää oot vahva?

Koettu samaa

Hei! Tiedän miltä sinusta tuntuu. On ihmisoikeuksien vastaista kiusata toista, sillä kaikki olemme erilaisia, mutta samanarvoisia. Itseäni on kiusattu jo koko peruskouluni ajan, nyt oon 9.luokalla. Voisi luulla että minua kiusataan koska en vietä iltojani siellä ässän takapihalla ja en kokeile rajusti rajoja. En viihdy siellä porukoissa koska ties mitä siel tarjoillaan. Haluan elää tervettä elämää. Elämää jossa kaikki on tasa-arvoisia.

Sinusta varmasti tuntuu pahalta. Vaikutat tosi mukavalta ja tutustumisen arvoiselta henkilöltä. Et tekisi pahaa hyttysellekään. Nyt sinun on toimittava nopeasti jotta kiusaaminen loppuu. Keskustele asiasta vanhempiesi tai kouluterveydenhoitajan kanssa. Apua löytyy!

Tsemppiä Sinulle!

Vastaa aiheeseen: Miksi minua kiusataan?

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top