Siirry sisältöön

Miksi mun lukion lukkarissa ei näy mun valinnaisia kursseja???

en vaan ymmärrä

Oon siis tosi hämmentyny, ku me saatii nyt lukkarit mut niissä ei näy ainakaan kahta valinnaista ainetta mitä olin valinnu. Toisen voi selittää sillä et siihen ei varmaan ollu tarpeeks halukkaita, mut sit se toinen on niiku yks sen koulun suosituimmist aineista nii en ymmärrä miksei mul näy sitä.
Ja jos vaikka oli liikaa hakijoita ja ryhmät täytty, niin miksei ne tehny lisää ryhmiä? Eiks kaikkien halukkaiden pitäis kuitenki saada ottaa sitä ainetta?
Vähän kyl ärsyttää, ku se on aine oli yks syistä miks ees hain toho kouluun ja jos en saa sitä nii ihan turhaan mä sinne meen.

🫵🐔

Jos oot ensimmäisellä vuodella menossa, voi olla että ensin on periodi jossa on vaan pakollisia aineita, tai näin mulle on sanottu ennen

Kolmiapila

Jos on syytä epäillä, että on käynyt virhe, kannattaa laittaa viestiä opolle, ro:llesi tai kelle vaan koulun henkilökunnan jäsenelle! Tsemppiä koulun alkuun!

Lukion 2. vuoden opiskelija

Kannattaa kysyä asiasta omalta opolta. Voi olla, että on tapahtunut joku moka tai tosiaan kyseiset aineet tulevat myöhemmissä jaksoissa. Selvittele heti ekana päivänä koulussa asiaa jos hämmentää.

Vastaa aiheeseen: Miksi mun lukion lukkarissa ei näy mun valinnaisia kursseja???

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top