Siirry sisältöön
Nimetön

Hei! Ajattelin nyt kertoa miltä minusta tuntuu kun kiusataan musiikkimaun takia. Minä ja muutama kaverini kuuntelemme kpoppia (kuuntelemani bändit : Monsta X, BTS, Got7, Bigbang, Blackpink, K.A.R.D ja Ikon.) Niin siis kaikki meidän luokan pojat tulee vaan dissaamaan sitä musaa vaikka ne edes tuskin tietää mitä se on. Yks tyyppi kans haukkuu sitä Gay-popiksi eikä se oikeen mukavalta tunnu. Se sama tyyppi muutenkin kiusaa ja haukkuu kaikkia eikä se ikinä välitä miltä toisesta tuntuu. Oon liian ujo sanomaan sille että se ei oo kivaa, koska sitten se vaan jatkaa ja se kiusaaminen menee vaan pahemmaks. Aina tunnilla jos me jutellaan jostain niin sitten se aina väittää opettajalle että me kuiskitaan siitä jotain pahaa. Haluun oikeesti vaihtaa luokkaa koska en jaksa tätä kiusaamista. Kaikissa muissa luokissa vaikuttaa kaikki olevan hyvin ja meidän luokka on yks hullujen es-jonnejen valtaama huone. En tajua minkä takia on pakko kiusata siitä ettö kuuntelee semmoista musiikkia josta itse pitää. Haluaisin vinkkejä miten voisin sanoa kiusaajille ettei se oikeasti tunnu kivalta. :(

Suruvaippa

Jokanen saa kuunnella just sellasta musaa, mitä haluaa. En itekää oo massan mukana menny, vaan kuunnellu just sitä mitä oikeesti haluan ja josta pidän. Jos haluut, voisit puhuu opettajalle tai jollekin muulle aikuuselle tosta. Mut pidä kiinni siitä, mistä ite tykkäät. Koita jättää muiden kommentit omaan ”arvoonsa” tai sit sanot niille et ”jokanen saa kuunnella mitä haluu eikä se ihmisestä huonompaa tee”

Ymmärrän hyvin

Heippa!
Kannattaisi sanoa kyseisille henkilöille ihan vaan suoraan, että se ei tunnu sinusta kivalta kuinka he haukkuvat musiikkimakuasi, kaikilla on omat mielipiteensä ja kiinnostuksen kohteensa, ja se on kaikkea muuta kuin huono juttu!!
Voit myös vain olla välittämättä, vaikka se onkin vaikeaa. Jossain vaiheessa he kuitenkin lopettavat, sillä huomaavat ettei sinua oikeastaan kiinnosta heidän omat mielipiteensä. :)

Vastaa aiheeseen: Miksi musiikimausta pitää kiusata?

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top