Siirry sisältöön
Sairas

Oikeesti mulla on melkeen koko ajan joku flunssa päällä ku vuotaa nenä ja yskittää!! Mul on aika paljon poissaoloja koulusta just tän takii et en oo niinku oikeesti kipee mut en ihan tervekkään enkä halua mennä kouluun vaan aivastelemaan ja niistämään nenää. On mulla joskus niitä oikeesti terveitäkin päiviä mut usein oon ees vähän jotenki kipeenä. MITEN VOIN PYSYÄ TERVEENÄ???? Nukun ja syön hyvin, syön vitamiineja, puen tarpeeksi vaatteita ulkona, pesen käsiä ja silti oon aina kipeenä!! Mitä voin tehdä???

RandomBoy?

Mulla oli sama viime keväänä, mulla se ratkesi vain odottamalla. Jossakin kohtaa ei enään tuu uudestaan kipeäksi ;)

Dreamer✨️🧿💋

JA KERTOKAA MULLEKKIN MIKS MUN NENÄ VUOTAA KO-KO AJAN

Joka päivä ja joka ikinen yö (on se laulu, ei öisin vuoda)

Imhinen

Kaikki kenellä koko ajan limaa/nenä vuotaa/yskää mutta ei muita oireita, testatkaa toimiiko antihistamiini ja/tai setiritsiini etenkin näin keväällä! Voi olla ihan puhtaasti allergiaa. Jos on ympärivuotista, kannattaa testauttaa olisko astmaa.

Jos on yleisoireita (kuumetta, lihaskipuja, väsymystä) tai ei oo allergia eikä astma, oot oikeasti flunssakierteessä. Silloin kannattaa miettiä, onko ehkä liikaa stressitekijöitä arjessa tai jotakin sellaista. Jos ei meinaa parantua tai tulee koko ajan uusiksi, voi olla, että kroppa ei vaan pääse palautumaan.

🐖

Se on siitepölyallergiaa!! Keväällä ainaki itelläni on aina iha HIRVEEN pahat allergia oireet.
Sanokaa teiä vanhemmille et ostaa allergialääkettä esim. Histeciä

💜💙Närhisulka_sk💙💜

Mulla on sama homma >:(

Ditottaa

Vastaa aiheeseen: Miksi olen koko ajan kipeenä???

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top