Siirry sisältöön
Oppilas

Lintsasin koulusta kirjastoon joku 5 minuuttia niin sain heti huuto opetajalta. Sanoisin opetalle että kuulin että sinne saa mennään ja selitin kaikkee. Mutta asia tuntuu pahalta minulle. Pelkään että opettaja vihaa minua. Mutta sanoisin kuitenkin anteeksi loppujen lopuksi.

Kappa

Ite karkasin kauppaan ja opettaja huusi mulle ja sanoin että pää kiinni nii lopetti huutamisen.

Azzie

Mainittakoon että Kappa vähän itse kerjäsit verta nenästäsi, niin sanotusti, kerta karkasit, ja vastauksesi opettajalle oli kaikkea muuta kuin kypsää. Itse teit väärin, ei opettaja.

En kuitenkaan usko, että opettaja erikseen vihaa sinua. Kouluilla vain on hyvin tarkat säännöt siitä, mihin saa ja ei saa mennä. Koulu on vastuussa, jos matkalla käy jotain oppilaille, ja kukaan ei halua sitä. Asian voi aina selvittää varmasti järkevästi, kertomalla syynsä lähtemiseen, ja jos tosiaan ei ole tuntenut sääntöjä.

jjanina420

raivoo takas :D

Autistih

No ope huutaa koska sä olet pelleily ja se on suutunut oisko mitään ??

Eltsuks

Mun mielestä opettajalla ei sinäänsä ole oikeutta korottaa ääntään oppilaalle. Toki välillä on pakko. Mutta jossain pitää vetää rajansa ja tollasesta huutalisen näen täysin turhaksi. Ei me enään eletä sitä aikaa ku karttakepillä lyötiin näpeille

Vastaa aiheeseen: Miksi opettaja huutaa minulle?

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top