Siirry sisältöön
HelloKity

Alotin yläasteen ja oon houmannu, että melkei kaikki ysit yrittää esittää isoja. Ne huutaaki usein käytävillä ja ei varmaa kasvukipujen takii. Ne yrittää varata bussissa paikkoja vaikka ois paljo porukkaa seisomassa. Ne vaa pistää repun toiselle penkille ja istuu viereen. Mikä siin on nii hienoo, et pitää esittää KOKOAJAN? Ne näyttää huonoo esimerkkii seiskoille. Kasit matkii jo niitä. Se on jo vähän pelottavaa, kun ne keulii niitte mopoilla jokapaikas ja meinaa kaatuukki. Ne ajaa melkei päälle joskus! Mikä tähän auttaa? Opettajat ei voi puuttuu siihen, mikä on harmi. Onko kaikkialla samanlaist?

no mun entises koulus…

siel on ne seiskat jotka eka käyttäytyy ihan ok:sti mut sit niist tulee aina ihan kamalia..kasilla ne pojat on varsinin ihan että hohhoijaa, äly hoi! ja ysil tilanteen ainakin pitäisi rauhoittua, ainakin vähän…mut silti..ÄLY HOI KAIKKI YLÄASTE IKÄISET! ei tarvitse esittää…ole oma ihana itsesi niin sua arvostetaan paaaaljon enemmän :) sanoo lukiolainen tyttö ;)

Nuoret on vaa nuoria

Mun kokemus ysiluokast oli kyll erilainen kun toi sun kuvaus. Ysin ja kasin väliss ihmiset muuttu tosi paljon, riparillaki sanottii ett joka vuos huomaa kuin paljo kypsempii nuoret on just ton kesän jälkeen! Ikävää jos sun koulussa asiat on erilaisia. Mutt mä en kyllä totta puhuen usko, ett yks ihminen sais aikaan muutosta kaikissa yseissä. Vothan sä vähä yrittää sanoo ain välill esim ”hei voitko siirtää reppuas ett voisin istua”. Tää voi toki vaikuttaa nipottamiselta joten en sitt tiedä miten muut reagoi…

Voisko toi ilmiö johtuu siitä, ett koulut on vasta alkanu? Ei kukaan jaksa esittää ikuisuuksiin asti. Totta kai on ”hienoo” olla iso ja koulun vanhin mutt eiköhän se ”hienous” unohdu aika pian. Voisko toi olla vaan alkuhuumaa? Ja varmaan on sanomattaki selvää ett hormonit hyrrää, jotkut yrittää tehdä vaikutusta ihastuksiin noin. Ja kaveripiirissäkin ton ikäset yrittää näyttää muille rohkeuttaan. Tavallaan toi siis kuuluu ikään…

Toi mopoilun kanssa pelleily on kyll vaarallista. Olis hyvä takoo kyll päähän ettei mopon kanssa tarvii isotella ja esittää! Jos vaan haluat, voit varmaa ehottaa oppilaskunnalle tai opettajille ett joku esim poliisi tulis puhuu liikenneturvallisuudesta?

Vastaa aiheeseen: Miksi pitää esittää kokoajan?

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top