Siirry sisältöön
🫥😶‍🌫️

Minä en ymmärrä sitä että miksi ihmeessä ku minä teen virheitä niistä nostetaan hirvee kohu ja huuto meijän perheessä :c
Ei tätä muitten kohdalla käy, ei ollenkaan.
Tänään jätin kengät vahingossa odottamaan keskelle eteisen lattiaa, jotta voin käydä viemässä puhelimen huoneeseen, ja äiti alako ihan hirveesti karjumaan. Se ei huua usein, ainakaan noin kovaa, mut nyt se huusi, ja mie ihmettelen että miksei voinut sanoa nätisti, ku ei mulla jää ne siihen useinkaan.

Görl

Siis tuota just ihmettelen kans!!!
Ja siis niinku ei saa yhtään ainakaa mun perheessä ilmasta omaa mielipidettä tai puhelinaika vähenee entisestään😡
Ja ai hemmetti jos ei oo huone siivottu puolessa tunnissa ni siittähän saa semmoset huudot että koko maa järisee.
Ja voi perkele että ne ei millään jätä rauhaan!! Koko ajan jotai tuu tänne, mee sinne, mee suihkuun, sulla muuten on viikonloppuna raskaat kuuden tunnin harkat lauantaina ja sunnuntaina, mää tuun sinne, tee läksyt, siivoa, harjottele soittoläksyjä, harjoittele kokeeseen, tuu syömään, et saa tehdä tätä, et saa tehdä sitä tai muuten menee puhelin kiinni!
Ja sit mun on vaan vähä pakko totella joka ikistä hemmetin pikkusääntöä koska en haluu taas missata kivoja juttuja kavereitten kaa ja hirveitä raivokohtauksia.

Honey_Bad Girl 😇😈

Mulle valitetaan siitä kun en kerkeä tehdä jotain, koska olen kokoajan tehnyt jotain muuta mitä on käsketty ja en sit kerkee tehä sitä mitä on alun perin pitänyt, eli sama täällä.

Mopomopo tyyppi

siis oon mun perheen vanhin lapsi ja multa odotetaan esim. Kotitöiden hoitamista alituisesti, pikkusisaruksen vahtimista, muitten jälkien siivoamista, ylimääräistä kouluhommien harjottelua ja muuta. Kun taas mun sisarus saa laiskotella päivät pitkät pelaamassa kaverien kanssa ja häntä kohtaan ei oo mitään odotuksia kotitöistä tai muista. Ja vielä siihen päälle huudetaan joka virheestä. Oonniin helpottunut että en oo ainoa jonka vanhemmat raivoaa

Vastaa aiheeseen: Miksi pittää huutaa

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top