Siirry sisältöön
mitä taas

Siis oon 13 v tyttö ja kärsin pahasta masennuksesta ja paniikkihäiriöstä ja oon viimisen vuoden aikana huomannu olevani huolestuttavan tyyni tilanteissa jotka uhkaa mun henkee [osa viestistä poistettu] ku ei ollukkaa iski hirvee ahistus siitä et mitä hittoo ajattelin ja lopetin koulupäivän sit siihen. oon yrittäny puhuu asiasta kuraattorille ku oon käyny siel jo viimisen vuoden nii en vaa osaa pukee sanoiksi sitä [osa viestistä poistettu]

MLL Nuortennetin ylläpito

Hei mitä taas

Kiitos viestistäsi. Asia, josta kirjoitit, on sellainen, että haluamme tarjota sinulle vertaistuen lisäksi aikuisen tukea. Viestisi on siirretty kokonaisuudessaan myös ”Päivystäjä mukana keskustelussa” -keskustelualueelle. Lasten ja nuorten puhelimen päivystäjät osallistuvat kyseisellä keskustelupalstalla keskusteluun. Kun päivystäjä vastaa viestiisi, julkaisemme myös viestisi tai osan siitä. Tekstisi saatetaan julkaista ajoittain hitaammin kuin muilla keskustelualueilla.

Jos asiasi on kiireellinen, suosittelemme olemaan yhteydessä Lasten ja nuorten puhelimeen (116 111) tai chattiin https://www.nuortennetti.fi/apua-ja-tukea/lasten-ja-nuorten-puhelin/. Voit myös kirjoittaa anonyymisti Lasten ja nuorten nettikirjepalveluun https://lasten-ja-nuorten.kirjepalvelu.mll.fi/.

Lämpimin terveisin,
MLL Nuortennetin ylläpito

Vastaa aiheeseen: miksi se tuntuu niin rauhoittavalta

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top