Siirry sisältöön
🍁💕😘😭

Mä en tiedä miks mää oon alkanut satuttaa itteeni. Ihan pienesti mut pitäisikö tästä huolestua. Mä satutan itteeni esim jos potkaisen tahallaan pöydän, sängyn tai tuolin kulmaan. Tai [Osa tekstistä poistettu.] itteeni. Emmä löydä tähän mitään syytä, miksi teen näin. Mulla on kavereita ja muutenkin mulla menee just täs elämän vaiheessa hyvin mutta mua ahistaa koko ajan ihan sikana. Mulla on pieni stressi koulussa ja muutenkin pelko siitä mitä jos mun ystävät hylkää mut! Siitä mä puren pahaa oloani esineisiin ja kun mä satutan itteeni ja se sattuu niin tottakai mä keskityn siihen kipu kohtaan ja se jotenkin tuo semmosta turvaa ja pelastusta toi satuttaminen itseään kohtaan. Koska näin mä oon ymmärtänyt itselleni että semmonen fiilis jää että pääsimpä helpolla tosta huonosta fiiliksestä satuttamalla itteeni. Xd mitä tää on!?

MLL Nuortennetin ylläpito

Hei 🍁💕😘😭
Kiitos viestistäsi. Asia, josta kirjoitit, on sellainen, että haluamme tarjota sinulle vertaistuen lisäksi aikuisen tukea. Viestisi on siirretty kokonaisuudessaan myös ”Päivystäjä mukana keskustelussa” -keskustelualueelle. Lasten ja nuorten puhelimen päivystäjät osallistuvat kyseisellä keskustelupalstalla keskusteluun. Kun päivystäjä vastaa viestiisi, julkaisemme myös viestisi tai osan siitä. Tekstisi saatetaan julkaista ajoittain hitaammin kuin muilla keskustelualueilla.
Jos asiasi on kiireellinen, suosittelemme olemaan yhteydessä Lasten ja nuorten puhelimeen (116 111) tai chattiin https://www.nuortennetti.fi/apua-ja-tukea/lasten-ja-nuorten-puhelin/. Voit myös kirjoittaa anonyymisti Lasten ja nuorten nettikirjepalveluun https://lasten-ja-nuorten.kirjepalvelu.mll.fi/.
Lämpimin terveisin,
MLL Nuortennetin ylläpito

Vastaa aiheeseen: Miksi teen näin?

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top