Siirry sisältöön

miksi tytöille keöpaa aina vain paras ulkonäkö?

uuno

niii että kun meänluokan tytöt pitää vain niist ”kovista pojista”
joten kukaan muu ei saa paikkaa,miksi ne tekee sillein.!!

Nimetön

tiiän et about 90% vihaa tätä vastausta mut se on totta: ulkonäöllä ei ole väliä ! :) jos rakastaa ni ulkonäöllä ei ole mitään yhteistä luonteen kanssa :)

mariii_

no mä puhun suoraa näin tyttönä. Suurimmaksi osaksi luonne on tärkein, on tietysti niitä jotka ei välitä yhtää ulkonäöst.(sokeat)
Ainaha sitä ny ekaks kiinnittää ulkonäköö, sit menee juttelee ja sit ihastuu ehk luonteesee. Nii se vaa menee. Mut se on kyl iha sama juttu pojillaki. Ja niihin koviksii varmaa ihastutaa koska ne onitsevarmoi, itsevarmuus kaunistaa ;). Ja viel tohon edellisee, ni on kyl varmaa olemas sellasii pyhimyksii joille ei ulkonäkö merkkaa paljokaa, mut sellasii on vaikkee löytää. Lisää itsevarmuutta ja naamalle, ni varman tytöt kiinnostuu ;))

Nimetön

Ulkonäkö merkkaa, mut ei niinkään ne piirteet jotka syntyessään on saanut vaan ne mitkä on hommannut myöhemmin. Minkätyylinen tukka (itse en pidä pitkistä hiuksistä, mutta toiset rakastavat)? Millainen ryhti (pelaako paljon koneella)? Onko lihaksikas (lihakset kertovat liikunnallisuudesta ja toimeliaisuudesta)? Ovatko vaatteet millaiset? Huonosti istuvat ja ruman näköiset kertovat, että on huono tyylitaju. Merkkivaatteet kertovat, että on rikas, mut kans snobbailee sillä. Fruittarimaiset vaatteet kertoo jonkinlaisesta biletyksestä ja playeristä… Nämä siis ovat vain minun omia mielikuviani, jokaisella on omansa. Ulkonäkö viestittää meistä asioita. Siitä millaisia me olemme. Sen takia olisin paras mahdollinen tilanne se että ulkoinen olemuksesi sekä luonteesi sopisivat yhteen. Silloin myös sellaiset jotka pitäisivät luonteestasi tutustuisivat varmasti mieluummin.

quu

se vaan on sillai et niistä hohkaa jonkinlaista karismaa…
Viikon loppujen biletyksestä ja muustakin.
Mut monet niistäkin ”koviksista” on tosi fiksuja vaikka soittaiskin suutansa opettajille ja muillekkin ihmisille mut silti suurimmalla osalla niistä on oikeesti HYVÄ ja PRONSSINEN SYDÄN!!
ja onkai sullekkin väliä miltä sun tyttöfrendis näyttää.

-.-’ poika96

sanon suoraan poikana että vaikka kuka väittää että: ”luonne on tärkein” niin eise oo ainakaan tytöillä jos olis miks ne sit ottaa kaikkista pervoimmat paskimmat ja ââliÖmmät pojat >:( sanon vaan että mulla on ruma naama mutta sisältä olen kultainen ja… vaikka monet tytöt tietää millainen olen niin… ei niitä kiinnosta luonne.. niitä kinnostaa six pack ja ”komea” naama >:( tytöt muuttukaaaaaaaaa!

Tyttö

Yleensä tytöt huomaa ensiksi kaikki itsevarmat tyypit, sitten ne ihastuu ulkonäköön, ja (ehkä) Rakastuu sisimpään.
Ja se on luonnon valintaa se :)

..

ulkonäkö merkitsee. ( oon poika ja oon huomannu sen )

Nimetön

Muistakaa hymyillä. Iloinen ihminen on ainakin kymmenen kertaa paremman näkönen, kuin henkilö, jonka naama on aina näkkärillä. Vakavat tyypit vaikuttaa heti suoraan datiksilta, mutta ne ketkä osaa nauraa ja iloita on aina suosittuja.

poika96…..

ittelläni on hieman mahaaa painan joku 86 kilooo ni olen huomannu et monet kattoo mua sillai vähä pitkää aluks ..mut sitte ku ne on esim tutustunu muhun ni ne pitää mun luonteesta ..ja tälläki hetkellä tiiä monii tyttöi ketkä on mulle sanonu et tykkää musta vaikka mul on hieman mahaa .. ja naamaki on mikä on :D et ei se ulkonäkö välttämät oo tärkein :) ja se että onko ulkonäkö tärkee riippuu aivan tytön luonteesta :) terv. POIKA 14.V

tyttörukk4

itse inhoan, kammoan ja välttelen näitä ”kovia poikia”. Kun pojat isossa suosittujen porukassa kiroilee, syleskelee, huutelee tytöille ja puhuu pervouksia, niin ei todellakaan tunnu siltä että haluais mennä mukaan. Ainakin mut tällaset pojat vaan pelottelee kauemmas. Niistä saa sen kuvan et ne on niin loistavia et niille ei kelpaa ku joku pornostara. Mul on paljon poikakavereita. kaikki ihania, eikä kukaan oo tällane gangsta et polttais, jois ja pyöris epämääräsis porukois. Tuntuu et nää teidän luokan tytöt ei oikeesti tykkää niistä koviksist. Niiden suhteet on tosi pinnallisia. Ne esittää muille et niillä on loistava suhde mut ne ei ehkä tee kahestaan yhtään mitään.

Nimetön

mä kysyisin miks pojille kelpaa aina vain paras ulkonäkö….

Ja ”kovat pojat”, ne vaan tuntuu jotenki ”turvallisilta” ku ne osaa laittaa vastaan.. Mut siis en mä sil ettei muutki osais ja nii mut ne vaan rehentelee sil tai jotai.. Mä oon ite huomannu pitäväni niistä pojista jotka huomaa vasta ku tarkemmin kattoo :D tai siis et jotka ei oo koko aika äänes mut kumminki äänes :D

Sid

”Kovat pojat” on usein niitä, jotka huomataan ensin, koska ne ovat näkyviä ja metelöivät paljon. Ujompia ja hiljaisia poikia ei välttämättä edes huomaa. Väitätkö, että itse huomaat aina ujommat ja hiljaiset tytöt?

Itselläni ulkonäkö ei merkitse loppupeleissä, vaikka huomaankin sen ensin ja pieni ihastus voi sen avulla syntyäkin. Tällä hetkellä olen ihastunut jätkään, jota aluksi pidin nörttinä, mutta tutustuttuamme olin muutamassa viikossa aivan lääpälläni, koska jätkä on ihana ihminen. Lisäksi siitä on mun silmissä tullut komeimpia jätkiä, joita oon tavannut.

12w

Sehän on aina oikeestaan Menny sillee et ne luokan ”suosituimmat” on niitä joihin pojat ja tytöt ihastuu

Vastaa aiheeseen: miksi tytöille keöpaa aina vain paras ulkonäkö?

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top