Siirry sisältöön

Miksi tyttö ja poika ei voi olla parhaita ystäviä?

M [nimimerkki muutettu]

Heippa,
Oon 010 poika [osa tekstistä poistettu] ja oon aika yksinäinen. Mulla on yks kaveri, jolla ei oikein oo aikaa mulle. Unelmani olisi olla parhaita ystäviä hänen kanssaan ja ehkä se elämän ensimmäinen yökyläkin toteuttaa. Tässä lieneekin ongelma. Miksi tyttö ja poika ei voisi pitää yökyliä? Koen, että hän on tätä mieltä.

Yksi mandoliini

Jep. Aina kaikki ajattelee et ne tekee jotain tai on salaa yhes jos tyttö ja poika on yökyläs tai kyläs anyway, mut esim mulle miks mun vanhemmille se on edellee outoo jos joku poika olis tulos meille, mut ei ku joku tyttö on tulos meille, vaikka tykkään tytöistä ja pojista molemmista.

Isosisko

Moi! Mä oon 12v tyttö. Mun kaks vuotta nuorempi pikkuveli on päiväkodista asti ollu lähinnä tyttöjen kanssa. Joo, siis sen parhaat kaverit on suurin osa ollu tyttöjä! Mä oon aina ollu tosi ilonen et sitä ei oo kiusattu, ja tosi ylpee siitä. Nykyään se kuitenki on alkanu olla lähinnä muiden poikien kaa vaikka yks tyttö edelleenkin välillä kysyy sitä niille. Oon huomannu ettei mun pikkuveli oo enää kauheen kiinnostunu sen kanssa olemisesta, ja se vähän harmittaa mua. Etenkin kun sen tytön isosisko on mun paras kaveri, joten sit multa aina kysellään et miksei mun pikkuveli haluu tulla esim. uimaan meijän kanssa. Mun mielestä on tosi okei olla tytön kaveri! Se yökyläkin on ihan okei. Usein tytön ja pojan yökylä vaan yhdistetään johonkin ihan muuhun kun kaverina olemiseen

WhyNot?

Tottakai tyttö ja poika voi olla parhaita kavereita! Miks ei vois? On mullakin monta hyvää ystävää, jotka on poikia, enkä mä tunne niihin mitään muuta kuin kaverillista rakkautta ja sama toisinpäin.

Vastaa aiheeseen: Miksi tyttö ja poika ei voi olla parhaita ystäviä?

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top