Siirry sisältöön
Kyun

Oon ihan täysin tavallinen 14-v tyttö. Pukeudun H&M:n ja Gina Tricotin vaatteisiin, hiukset on ihan tavalliset ja oon ihan nättiki. Ja mulla menee vielä hyvin koulussa. Vaikutan vahvalta ja päättäväiseltä ihmiseltä ulospäin, ja pidän pään kylmänä tilanteissa ku mua kiusataan. Silti se kiusaaminen vaan jatkuu ja jatkuu, enkä enää tiiä mitä voisin tehä. Mulla on onneks ihana poikakaveri jolle voin kertoo kaiken :) Voimia kaikille joita kiusataan, te ette todellakaan ansaitse sitä! Ja kannattaa ajatella et maan päällä kävelee tälläki hetkellä ihminen jolle sä tuut tulevaisuudessa merkitseen enemmän ku mikään muu :)

Sartsu – Verkk@ri

Moikka!

Kiusaaminen on AINA väärin. Turha siis etsiä syytä kiusaamiselle, koska mitään hyväksyttävää selitystä siihen ei yksinkertaisesti löydy.

Onneksi sulla vaikuttaa olevan ihan hyvä itsetunto, älä välitä jatkossakaan muiden kiusaamisesta, oot vahva ja nehän vaan nolaa ittensä sellaisella lapsellisella ja tyhmällä touhulla.. Ihanaa että sulla on poikakaveri jonka kanssa voit puhua asioista :) Muista että voit myös aina puhua jollekkin aikuiselle, joka voisi auttaa kiusaamisen lopettamisessa.

Mukavaa kesää!
-Sartsu

Vastaa aiheeseen: Miksi?

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top