Siirry sisältöön
Random

Otsikko sen sanoi. Ihan puhtaasta uteliaisuudesta, millaisia ihmisiä te pidätte coolina?

Sartsu – Verkk@ri

Arvostan oikeesti ihmisiä, jotka uskaltaa olla erilaisia. Ja sellaisia ihmisiä, jotka vilpittömästi hyväksyy erilaisuuden.

Moni sanoo olevansa hyväksyväinen tai että uskaltaa olla erilainen. Väitän, että harvempi puhuu totta.

Kaukaahan on aina helppo sanoa. Itseään hyväksyväiseksi ja rohkeasti erilaiseksi kutsuva henkilö saattaa kohdatessaan ulkomaalaisen, kehitysvammaisen tai seksuaalivähemmistöön kuuluvan tuntea pelkoa, vihaa tai ahdistusta. Näiden tunteiden seurauksena hän saattaa toimia täysin vastoin sitä, että ”hyväksyy erilaisuuden” sekä ”uskaltaa olla erilainen ajatuksineen kuin kaverit”.

On siis törkeen siistiä uskaltaa olla erilainen, ei niinkään tyyliltään, vaan esimerkiksi puolustaa koulukiusattua, vaikka omilta kavereilta tai mennä juttelemaan yksinäiselle, jota kaverisi haukkuvat tai eivät edes huomaa! Tämä on mielestäni rohkeutta. Jos joku on eri mieltä, niin antaa tulla, kuuntelen mielelläni!

-Sartsu

ruusuillatanssija/since-99

Mä oon nähny niin paljon vääryyttä että arvostan rehellisiä, mukavia, aitoja, auttavaisia ihmisiä. Ja jötkien kohalla etenkin NAISTEN KUNNIOITTAMINEN on tärkeää, oon nähny nii paljo naisiin kohdistuvaa väkivaltaa ja joutunu menee väliinkin. Toki on myös tärkeetä ettei miehiinkään saa kohdistua väkivaltaa. Nii ja arvostan tietty ihmisiä jotka hyväksyy muut ihmiset sellasina ku ne on:)

.

Musta cool ihminen on itsevarma ja muut huomioonottava.

Princette Sacha!☆

Ihmiset ei oo coolei… keijut o! Ois ihkuu jos vieläki ois keijut ja taikuus muodissa… (2005-2016 oli!) Taidampa vastailla yllä oleviin viesteihin, ku oon sairaana nyt:)

Sartsu: joo, pitää olla erilaisia, mut Miks koulukiusatun puolustaminen on muka erilaista? Joo, 2013 ehk oli, mut että 2022! Nykyää o kiusaamisvastaisuus muodissa. Hyvä Clarice, joka alotti siitä keskustelun! Oot ihku.

Ruusuillatanssija/since1999: miks vaa jätkien kuuluis kunnioittaa naisia? No joo, suurin osa kimppuun käyjistä on miehiä, mut suurin osa väkivaltaa kokeneista on myös miehiä. Naisia harvemmin. Jos et usko, lue [Osa viestistä poistettu.].

Piste: Oot oikees!<3<3<3<3

PuShEeN

No mun mielestä te kaikki ootte aika lailla oikeessa, mut mun mielest esim lääpijät jotka vaan haluaa panna ihmisiä tai jotain ei ole ollenkaan cool. Mun mielestä cool on sitä jos sä uskallat näyttää parhaat puolet ittestäs, etkä vaan matki kaikkee mitä muut tekee. Että sä vaikka keksit just sun oman jutun mitä sä tykkäät tehä, ja kaikki tyypät sit tietää, et juu toihan on se tyyppä joka on niin hyvä piirtää!! – Tai jotain tommosta.. Idk:)) olkaa ainaki omia ittejänne

A [nimimerkki muutettu]

Jos puhutaan tyyliltään niin kaikki mutta erityisesti Gootti-henkilöt kiinnostaa mua ihan sairaasti! Tottakai se on musiikki genrestä tullut ja sekin tekee ihmisestä niin kiinnostavan!

(Osa nimimerkistä poistettu (moi vaan moderoijat:)))

Cool henkilö:
– oma itsensä
– ei yritä liikaa
– ei kiusaa
– hauku, potki, lyö, huuda…
– ottaa muut huomioon
– osaa olla itsenäinen, mutta tarvittaessa ryhmän kanssa
– kuuntelee toisia
– osaa ottaa vastuun omista teoista
– pystyy toimimaan hätätilanteessa oikein
– erottaa jonkunlaisen rajan oikean ja väärän teon välillä
– ei yllytä toisia/suostu yllytykseen

Vastaa aiheeseen: Millainen henkilö on cool?

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top