Siirry sisältöön
Heij

Koska täällä on paljon aiheita joissa kysytään tyyliin ”Kelpaisinko”, nii aattelin et tänne voi laittaa mielummin tietoja millanen on, ku että tekis uuden aiheen. Tiedoilla tarkotan just semmosia kun ikä/ulkonäkö/harrastukset tms, ei siis mitään puh.numeroita tms.

Mä ite olen 16-vuotias tyttö, tummilla paksuilla hiuksilla ja vihreillä silmillä. Toinen mun silmä on ruskea puoliksi. Mä harrastan kuntoilua 5x/viikko, ja tykkään tehä ruokaa ihan mielettömästi :) Mulla on loputon huumorintaju joka kattaa kaikki osa-alueet, ja osaan lopettaa riidatkin nauruun. Mä oon taiteellinen, mä piirrän, maalaan, runoilen ja kirjoitan, tanssin ja teen biisejä itse. Mulla on tosi vilkas mielikuvitus, ja käytän sitä paljon. Mulla on omia mielenkiinnonkohteita, joista en koskaan saa tarpeeksi! Tykkään lukea kirjoja ja nautin omasta rauhastakin. Tykkään olla ihmisten lähellä, kunhan se ei oo sellasta väkinäistä ja on pakko yrittää keksii jotain juttua jatkuvasti. Muutenkin tyyliin poikaystäviltä odotan sitä että voi olla välillä ihan vaan hiljaa vierekkäin, ei jatkuvasti pussailla ja hiplailla. Mä oon tosi auttavainen ystäville ja kuuntelen parhaani mukaan. Tykkään välillä ostella lahjoja kavereille tai tehdä itse jotain ylläreitä. Nautin siitä jos saan olla tosi kohtelias ja käyttää nimityksiä mitä muut mun ikäset ei käytä, kuten ”herra” tai ”rouva”.

Ainii! Ja mä pukeudun tosi värikkäästi! En vieroksu mitään väriä. Mulla saattaa joku päivä olla oranssit kengät, vihreät housut, punainen takki, ja vaikka sininen paita sekä pinkki laukku. Yleensä saan nää värit jopa toimimaan yhdessä. Tykkään hymyilyttää muita väreillä ja tykkään ilahduttaa olemassaolollani. Mä pukeudun välillä vähän omaperäisemmin. Vähän niinku cosplay asuihin ihan arjessa.

Oon tosi paljon kokenut, ja se vähän rajottaa mun elämää. Mulla on paljon rajotteita, joita toisten on välillä vaikea ymmärtää. Oon ollut kiusattu, joten en voi esim syödä julkisella paikalla, ja saatan saada paniikkikohtauksia jos joku ahdistaa. Oon vähän ujokin joskus, ja isossa porukassa mä poikkeuksetta melkeen sulkeudun, jos en tunne kaikkia, ja juttu ei luista kunnolla/mua ei ees huomata.

No, kertokaa millasia te ootte! Mulle tuli vähä iso teksti, mutta mä nii tykkään kirjottaa ja kuvailla asioita ihan juurta jaksaen. Se on musta hauskaa puuhaa. Etenkin jos saan käyttää erikoisia sanoja, nii sillon se on ihan hirvee ihanaa!

Vastaa aiheeseen: Millainen juuri sinä olet?

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top