Siirry sisältöön
satunnainen ohikulkija

Ajattelin vaan kysäistä tollasta ku en muutakaan keksiny. Mutta siis onko poika joka viettää paljon aikaa tietokoneella, ei ole erityisen hyvän näköinen, hunono kuntoinen ja perus arvosanat koulussa, tuomittu olemaan ”forever alone” ?

Tyttönen

Voin luvata että et tule olemaan yksin koko elämääsi. Olen itse ihastunut juuri tuollaiseen poikaan. Hän ei ole kovin hyvän näköinen muitten mielestä mutta minä rakastan häntä. Olen ihan varma että saat joskus sen oikean.?
-tyttö-

Azzie

Tuskin, mutta se riippuu myös kuinka paljon olet itse valmis näkemään vaivaa, jotta et olisi ”forever alone”. Jos ei koskaan ole sosiaalisessa kanssakäymisessa muiden ihmisten kanssa, käy ulkona tai tapahtumissa, on suurempi todennäköisyys jäädä yksin, oli ihminen minkä näköinen ja kokoinen tahansa. Mutta luulisin, että jos käyt ystävien kanssa ulkona, on paljon pienempi todennäköisyys jäädä yksin.

4ever alone

Tähän voin vain vakuuttaa että kyllä, sinulla on mahdollisuus löytää jopa rakkautta! Kunhan vain olet oma itsesi!

Itse olen suhteessa lähes täysin samanlaisen henkilön kanssa millainen kuvailit olevasi! Muiden mielestä hän ei ole hyvän näköinen, mutta itse ajattelen hänen olevan varsin komea! Lisäksi hän on hieman tukevahko, mutta minua ei haittaa(Itseasiassa jos tarkkoja ollaan niin pidän enemmän hieman tukevammista ihmisistä)! Poikaystäväni pelaa paljon ja viettää aikaa tietokoneellaan, hänellä ei ole hyvä kunto, ja hänellä on hyvät arvosanat(Vaikkakin hän väittää niiden olevan huonoja!)!
Vaikka hän onkin sellainen, niin voin sanoa rakastavani häntä enemmän kuin olen rakastanut ketään muuta!

Tyttö 15

Samaa mieltä! Kyllä se aikanaan löytyy! :-)

GamerGirl

Tuollaisista pojista ei välttämättä tykkää ne koulun lissut jotka on olevinaan cooleja. Mutta monet tytöt pelaavat videopelejä, eivät ole kiinnostuneet urheilusta yms. Joten ei hätää. Se että sinulla ei ole yläasteella suhdetta, ei tarkoita ettet saisi koskaan tyttöystävää.

Vastaa aiheeseen: Millaisista pojista tytöt pitävät?

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top